2023-05-12 11:00Pressmeddelande

Puikus universalus "Focus Sport Optics" gaminys  

Focus Sport Optics SceneryFocus Sport Optics Scenery

Artėja vasara ir išėjus į mišką beveik girdisi, kaip auga gamta. Vienas geriausių būdų mėgautis gamta - žiūronai. Geri žiūronai padės įžvelgti detales, kurių plika akimi nepamatysite. Focus Scenery" - tai nauja "Focus Sport Optics" serija, padedanti pamatyti naują mūsų nuostabios gamtos dimensiją.

 

Naujieji "Focus Scenery" žiūronai turi klasikinę Porro prizmės konstrukciją, kuri suteikia jums geros optikos žiūronus už priimtiną kainą. Žiūronai padengti apsaugine patvaria guma, kuri saugo žiūronus ir kartu užtikrina maksimalų komfortą bei geriausią įmanomą sukibimą, net jei šalta ir dėvite pirštines. Žiūronai turi pasukamus akių antgalius, kurie užtikrina patogų matymą net ilgesnių stebėjimų metu, nepriklausomai nuo to, ar nešiojate akinius, ar ne.

Dėl FMC objektyvo dangos vaizdas yra ryškus ir ryškus, o didelė fokusavimo rankenėlė užtikrina greitą ir lengvą fokusavimą, kad galėtumėte greitai surasti objektą.

 

Naująjį žiūronų asortimentą sudaro penki modeliai: 8x40, 7x50, 10x50, 12x50 ir 7x50 su laisvu fokusavimu. Visi žiūronai turi BAK-4 prizmes, kurios laikomos geriausio tipo Porro prizmėmis, nes yra pagamintos iš aukščiausios kokybės optinio stiklo ir užtikrina aiškesnį vaizdą.

 

"Focus Scenery" yra puikūs universalūs žiūronai, kurie yra puikus įrankis lauko entuziastams, norintiems turėti universalius ir aukštos kokybės žiūronus, galinčius puikiai veikti įvairiose situacijose. Šie žiūronai sukurti taip, kad tiktų įvairiai veiklai, įskaitant paukščių stebėjimą, žygius pėsčiomis, medžioklę, jūrų ir laukinės gamtos stebėjimą.

 

Vienas iš pagrindinių "Focus Scenery" privalumų yra jų universalumas. Jų didinimo diapazonas yra nuo vidutinio iki didelio, todėl juos galima naudoti ir tolimiems, ir artimiems stebėjimams. 8x40 modelis yra geriausias universalus, 12x50 puikiai tinka stebėti iš arti ir dideliu atstumu, o 7x50 geriausiai tinka jūrinei aplinkai. 7x50 laisvo fokusavimo modelis turi galimybę fokusuoti nuo 10 m iki begalybės.

Visi "Scenery" žiūronai taip pat pasižymi plačiu regėjimo lauku (115 m, kai 10x50 žiūronų atstumas yra 1000 m), todėl juos naudinga greitai ir efektyviai apžiūrėti dideles teritorijas.

 

Kita svarbi žiūronų savybė - jų patvarumas ir tvirta konstrukcija. Jie sukurti taip, kad būtų atsparūs vandens purslams, rūkui ir smūgiams, o tai reiškia, kad gali atlaikyti atšiaurias oro sąlygas ir šiurkštų elgesį. Dėl to jie idealiai tinka veiklai lauke, kai galite susidurti su nepalankiomis oro sąlygomis ar nelygiu reljefu.

 

Kainos ir pristatymas

Naujuosius žiūronus galima užsakyti iš karto.

"Focus Scenery” rekomenduojama pardavimo kaina nuo 119 EUR.

 

Dėl papildomos informacijos kreipkitės adresu Karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės specifikacijos

  • Puikūs universalūs žiūronai
  • Klasikinė Porro prizmės konstrukcija
  • Bak-4 prizmės
  • FMC danga
  • Lengva ilgai išlaikyti nejudant
  • Puikus matymo laukas

 

 

 

 

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas