2021-04-21 09:05Pressmeddelande

Polaroid Go: mažiausias pasaulyje analoginis momentinis fotoaparatas

Polaroid Go yra patogus nešiotis ir laikyti rankose, todėl skirtas pasiimti su savimi, kad ir kur jus nuvestų kūrybiškumas. Grįžome prie originalios „Polaroid“ DNR – būti įrankiu ir terpe kūrėjams, skatinančia kultūros progresą,“ – sako Polaroid generalinis direktorius Oskar Smokokowski.

 

Vos 10,5 cm ilgio, 8,3 cm pločio ir 6,1 cm aukščio Polaroid Go yra mažiausias analoginis momentinis fotoaparatas pasaulyje. Jis buvo sukurtas kaip nešiojimui skirtas kūrybinis kompanionas – miniatiūrinė klasikinio fotoaparato versija, skirta kvadrato formato fotoplokštelėms. Naujasis fotoaparatas ir fotoplokštelės žymi reikšmingiausią ir įdomiausią Polaroid formos pasikeitimą per pastaruosius dešimtmečius.

 

Polaroid apibūdina fotoaparato vidinių komponentų išdėstymą kaip trimatį „Tetrį“, kurie išdėstyti, kad tilptų į paprastą ir nepriekaištingą korpusą bei užtikrintų mažiausią dydį momentinių analoginių fotoaparatų klasėje.

 

Klasikinės baltos spalvos Polaroid Go fotoaparatas yra duoklė kultiniam baltam senųjų Polaroid fotoaparatų dizainui ir naujas momentinių fotoaparatų formatas naujajai kartai. Nepaisant savo kompaktiškos dydžio, fotoaparatas turi viską, ko galima tikėtis iš klasikinio momentinio fotoaparato – Polaroid Go rasite naujai sukurtą asmenukių veidrodį, laikmatį, ilgiau tarnaujantį akumuliatorių, dinamišką blykstę, dvigubą ekspoziciją ir kelionėms skirtus priedus. Dydis nėra ribojantis veiksnys.

 

Kartu su Polaroid Go fotoaparatu pristatomos „Go“ fotoplokštelės. Tai naujai atkurtas Polaroid klasikinis kvadratinis formatas mažiausioje analoginėje fotoplokštelėje, kurią yra kada nors sukūręs gamintojas. Rėmelio dydis yra 66,6x53,9 mm, o fotoplokštelės – 47x46 mm.

 

Kainos ir pristatymas:

Naująjį Polaroid Go pradėsime siųsti 2021 m. birželį. Rekomenduojama pardavimo kaina yra 129.00 EUR

Jei reikia daugiau informacijos, susisiekite el. paštu karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindiniai techniniai duomenys

  • Mažiausias pasaulyje analoginis momentinis fotoaparatas
  • Klasikinis kvadratinis formatas
  • Kultinis dizainas
  • Akumuliatoriaus įkrovos pakanka 15 fotoplokštelių pakuočių
  • Dviguba ekspozicija ir asmenukių veidrodis.


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas