2020-12-01 11:51Pressmeddelande

Pilnas srautinio perdavimo, transliacijos ir AV sprendimas.

Focus Nordic didžiuojasi galėdama pristatyti Datavideo kaip naują prekės ženklą savo galingame fotografavimui, filmavimui, garsui, apšvietimui ir srautiniam perdavimui skirtame produktų rinkinyje. Datavideo šiandien yra vienintelis gamintojas pasaulyje, galintis pasiūlyti išsamius sprendimus visiems tiesioginių vaizdo įrašų gamybos aspektams.

 

Nesvarbu, ar transliuojate savo grupės pirmąjį tiesioginį koncertą per Instagram ir Facebook vienu metu, kuriate virtualų naujienų kambarį, transliuojate didelį arenos renginį, bendraujate su klientais ir kita auditorija, pateikiate metinę finansinę ataskaitą, ar tiesiog norite parodyti vaikų futbolo taurę kitiems klubo nariams  – Datavideo turi sprendimą viskam.

 

Transliacijos peizažas 2020 m. pasikeitė iš esmės, sako Focus Nordic generalinis direktorius Jonas Wernbo. Fizinių susitikimų poreikis su kiekviena diena mažėja, tuo tarpu interaktyvaus susitikimo poreikis vis labiau auga. Tuo pačiu metu, kai interaktyvus susitikimas tampa vis svarbesnis, didėja pasiekiamumo poreikis ir galimybė žiūrėti turinį skirtingose platformose.

 

Datavideo yra puikus priedas prie Focus Nordic fotografijų, profesionalių vaizdo įrašų, apšvietimo ir garso rinkinio iš kai kurių žinomiausių šios pramonės šakos prekės ženklų produktų. Per pastaruosius 35 metus Datavideo sparčiai augo ir šiandien yra pirmaujantis inovatyvus profesionalių tiesioginių vaizdo įrašų technologijų prekės ženklas. Jis žinomas dėl prieinamos kainos srautiniam duomenų siuntimui, transliavimui ir AV srautui skirtų darbo eigos sprendimų ir turi daugiau nei 150 produktų asortimentą, įskaitant fotoaparatus, mišrinimo pultus, koduotuvus, vidinio ryšio registratorius, keitiklius ir telesuflerius.

 

Datavideo yra puikus Focus Nordic produktų, skirtų fotografijoms, profesionaliems vaizdo įrašams, apšvietimui ir garsui, priedas iš kai kurių žinomiausių šios pramonės prekės ženklų. Focus Nordic platins Datavideo Švedijoje, Danijoje, Norvegijoje, Suomijoje, Islandijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

 

Kaina ir pristatymas

 

Datavideo produktai prieinami pristatymui jau dabar. Dėl kainos prašome prisijungti ir apsilankyti Focus Nordic svetainėje.

 

Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite adresu karolis.purickas@focusnordic.lt

 

 

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas

Susijusi medija