2020-09-03 06:08Pressmeddelande

Pertvarkykite savo fotoaparato dėklą

LowePro pristatyto naująjį GearUp Creator Box II – tobulą dėklas-dėkle kelioninį sprendimą jūsų fotoaparato įrangai.

Jis puikiai tiks, jei norite, kad turimas dėklas taptų tvarkingu fotoaparato dėklu arba tiesiog norite tinkamai išdėstyti įrangą fotoaparato dėkle. Jei ieškote puikaus nešiojamo sprendimo apsaugoti beveidrodinį fotoaparatą ir objektyvus, šis dėklas kaip tik jums!

Naujoji LowePro GearUp Creator Box serija susideda trijų dydžių dėklų: ML ir XL. Siekiant užtikrinti dėklų ilgaamžiškumą, jie gaminami iš nailono ir poliesterio.

Naudodami sumanius ir universalius skirtukus pritaikysite dėklą savo beveidrodinio fotoaparato ir papildomų objektyvų apsaugai. Vidinėje kišenėje telpa papildoma atminties kortelė, o išorinėje kišenėje telpa kabeliai, objektyvo dangtelis ir priedai.

GearUp Creator Box turi naują QuickDoor atidarymo sistemą, užtikrinančią greitą ir paprastą prieigą prie įrangos, o fiksavimo dirželis padės įrangą pritvirtinti norimoje vietoje.

 

Naujųjų modelių kaina ir pristatymas:

Dėklai pasirodys prekyboje rugsėjo mėn.

  • „LowePro GearUp Creator box M II“

Dėklo tūris 2 l, vidiniai matmenys: 13.5 x 8 x 18 cm

Rekomenduojama mažmeninė kaina: 33,90 EUR

 

  • „LowePro GearUp Creator box L II“

Dėklo tūris 4,5 l, vidiniai matmenys: 16.5 x 9.5 x 24 cm

Rekomenduojama mažmeninė kaina: 45,90 EUR

 

 

  • „LowePro GearUp Creator box XL II“

Dėklo tūris 8 l, vidiniai matmenys: 21 x 12.5 x 28 cm

Rekomenduojama mažmeninė kaina: 56,90 EUR

 

 

 

Jei reikia daugiau informacijos, rašykite karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės ypatybės:

  • Lankstūs skirtukai su paminkštinimu
  • Galima nešiotis atskirai arba įdėjus į didesnį dėklą
  • Patogi prieiga
  • Dvigubas 360° užtrauktukas užtikrina patogų įrangos įdėjimą ir išėmimą
  • Atsparus suraižymams langelis suteikia galimybę matyti dėklo turinį

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas