2023-05-23 06:00Pressmeddelande

"Pentax" atnaujina vieną populiariausią objektyvą

Pentax HD FA 50mm F/1.4Pentax HD FA 50mm F/1.4

50 mm židinio nuotolis tikriausiai yra vienas populiariausių židinio nuotolių tarp fotografų, nes juo galima fotografuoti nuo portretų iki kraštovaizdžio.

"Pentax" neseniai paskelbė apie keletą įdomių produktų, pavyzdžiui, nespalvotą "Pentax K-3 III" ir naujų analoginių fotoaparatų kūrimą, o šiandien pristato ne vieną, o du naujus kompaktiškus 50 mm objektyvus, skirtus pilnam kadrui!

Šio objektyvo, kuris yra vienas geriausiai parduodamų "Pentax" objektyvų, populiarumas paskatino "Pentax" jį perkonstruoti. Vieną objektyvą, kuris išsaugo ypatingą klasikinio objektyvo vaizdo atkūrimą, o kitą - pagaminti šiuolaikinį objektyvą, atitinkantį dabartinius fotografijos reikalavimus - priklausomai nuo fotografo užduoties ar kūrybinės orientacijos.

Abiejų objektyvų židinio nuotolis ir diafragma vienodi, tačiau jie sukurti taip, kad užtikrintų aiškiai skirtingą vaizdo perteikimą.

 

  • "Pentax HD FA 50MM F/1.4“ - tai kompaktiškas ir lengvas objektyvas su naujausia, aukštos kokybės daugiasluoksne HD danga, užtikrinančia kontrastingus vaizdus, aštrius nuo krašto iki krašto. Objektyvas užtikrina minimalų blyksnių ir „vaiduoklių“ susidarymą, net ir esant sudėtingoms apšvietimo sąlygoms, pavyzdžiui, foniniam apšvietimui. Objektyvo išorė atitinka dabartinių DA, D FA serijų objektyvų dizainą.

 

  • "Pentax FA SMC 50MM F/1.4 Classic" sukurtas taip, kad būtų atkuriamas klasikinis unikalus vaizdas, panašus į prieš 50 metų sukurto objektyvo vaizdą. Tikslingai suderinus objektyvo konstrukciją, šis objektyvas sukurtas taip, kad fotografuojant su atvira diafragma ir esant stipriam foniniam apšvietimui būtų sukurtas unikalus vaizdo efektas, paprastai vadinamas "vaivorykštės blyksniu". Nustačius daugiau nei F/2, vaivorykštės blyksniai išnyksta. Išorinė objektyvo pusė padengta matinės juodos spalvos paviršiumi ir matinės juodos spalvos fokusavimo žiedu. Jame nėra žalio žiedo, kad būtų pabrėžta nostalgiška juostinių veidrodinių fotoaparatų laikų objektyvo išvaizda.

 

Abiejų objektyvų optinę konstrukciją sudaro 7 elementai 6 grupėse. Objektyvų diafragmos konstrukcija sudaryta iš aštuonių lapelių, o nuo F/1,4 iki F/2,8 ji užtikrina švelnų, natūralų apvalų bokeh efektą, taip pat sumažina taškinių šviesos šaltinių išblukimo efektą. Abu objektyvai taip pat padengti "Pentax SP" danga, kuri atstumia vandenį, dulkes ir dėmes.

 

Pristatymas ir kainos

Abu objektyvai bus pradėti tiekti 2023 m. birželio mėn.

Rekomenduojamos pardavimo kainos:

Pentax FA SMC 50MM F/1.4 Classic – 519 EUR.

Pentax HD FA 50MM F/1.4 XXXX – 459 EUR.

 

Dėl papildomos informacijos kreipkitės adresu karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės specifikacijos

  • Kompaktiškas dizainas
  • Universalus židinio nuotolis
  • Du objektyvai, priklausomai nuo fotografo užduoties ar kūrybinės orientacijos.
  • Abu objektyvai padengti "Pentax SP" danga
  • Abu objektyvai sukuria švelnią, natūralią apvalią bokeh
  • 50MM F/1.4 Classic sukuria klasikinę senovinę išvaizdą

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas