2021-03-30 21:00Pressmeddelande

Pagaliau Pentax K-3 Mark III jau čia

Su naujuoju Pentax K-3 Mark III, Pentax tęsia savo ilgametę puikių fotoaparato modelių, kuriuose panaudotos novatoriškos funkcijos, tradiciją.

 

Po klasikiniu PENTAX K-3 Mark III SLR dizainu slepiasi visiškai atnaujinti vidiniai komponentai. Didelė ir šviesi vaizdo ieškiklio prizmė, užtikrinanti 100 % matymo lauką. 1,05 karto artinimas leidžia fotografui visiškai pasinerti į kadrą. 

 

Naujasis 25 megapikselių BSI jutiklis kartu su nauju vaizdo apdorojimo moduliu ir akceleratoriaus bloku užtikrina išskirtinę vaizdo kokybę. O kur dar itin didelis jautrumas šviesai – ISO 1 600 000. 

 

Kitos naujojo PENTAX K-3 Mark III techninės funkcijos, pvz., naujoji SAFOX 13 automatinio fokusavimo sistema, korpuse sumontuota virpesių slopinimo sistema „in-body Shake Reduction“ (IBIS) ir galimybė fotografuoti net iki 12 kadrų per sekundę greičiu, suteikia svarų įrodymą, kad tradicinė fotografija ir novatoriška vaizdo kamerų technologija gali būti tarpusavyje suderinamos. Be to, ergonomiškas korpusas ir valdymo prietaisų išdėstymas yra optimizuoti įvairių dydžių rankoms ir pirštams. Itin tvirtas aliuminio korpusas ir daugybė tarpiklių užtikrina jau įprastu tapusį PENTAX patikimumą, apsaugą nuo nepalankių oro sąlygų ir atsparumą šalčiui, suteikiantį galimybę fotografams ilgą laiką neribotai naudotis fotoaparatu.

 

 

Kainos ir pristatymas:

Naująjį Pentax K-3 III pradėsime siųsti balandžio mėnesį

Rekomenduojama pardavimo kaina yra 2190,00 EUR

 

Dėl papildomos informacijos kreipkitės į: karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindiniai techniniai parametrai:

 

  • 1,05 karto didinantis vaizdo ieškiklis
  • 25 megapikselių BSI jutiklis
  • Patobulinta fotoaparato ergonomika
  • Nauja SAFOX 13 automatinio fokusavimo sistema
  • Vaizdo stabilizavimas

 

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas