2021-08-04 10:00Pressmeddelande

Nomatic krepšiai – pagaliau prieinami ir Europoje

„Focus Nordic“ didžiuojasi galėdama pristatyti, kad buvome išrinkti naujuoju „Gomatic bag“ prekės ženklo platintoju Europoje, JAV žinomo ir platinamo prekės ženklo „Nomatic“ vardu.

„Nomatic / Gomatic“ buvo įkurta JAV 2014 m. Kaip „Kickstarter“ projektas. Po poros metų įmonė tapo gerai žinoma gamintoja, turinčia prekės ženklą, žinomą dėl savo aukščiausios kokybės krepšių, genialių funkcijų ir puikaus dizaino, su daugiau nei 100 000 produktų, išsiųstų visame pasaulyje. Du įkūrėjai leidosi sukurti kuo funkcionalesnę kuprinę ir kelioninę kuprinę. Dabar „Gomatic“ siūlo pilną aukščiausios klasės fotoaparatų krepšių, kelioninių krepšių, kasdienių krepšių, bagažo ir aksesuarų asortimentą kartu su garsiojo „YouTube“ turinio kūrėjo Peter McKinnon sukurta fotoaparatų dėklų linija.

„Gomatic“ krepšiai siūlo geriausią pakavimo sprendimą fotografams, turinio kūrėjams, tinklaraštininkams ar tik tiems žmonėms, kurie mėgsta „iki paskutinio milimetro“ apgalvotą pakavimo sistemą savo dienos kelionei, darbo kelionei, savaitgalio atostogoms ar ilgesnėms atostogoms.

 

Peter McKinnon X Gomatic

Garsus filmuotojas, fotografas ir „YouTube“ asmenybė Peter McKinnon, turintis daugiau nei 5,4 milijono sekėjų, nuo pat pradžių buvo ištikimas įmonės klientas. Jis turi aistrą įrangai ir yra apsėstas dalykų, kurie gerai padeda jam sukurti geresnį turinį kiekvieną dieną. Peter sugalvojo bendradarbiauti su „Gomatic“, sukurti „savo“ fotoaparato krepšį be jokių kompromisų. Bendradarbiaujant atsirado fantastiška fotoaparatų krepšių linija, tobula kelionių fotografijos ekosistema Peter McKinnon X Gomatic.

 

Aukštos kokybės krepšiai - funkcionalūs ir išmanūs, puikaus dizaino

„Gomatic“ gali demonstruoti daugybę įvairių krepšių ir kuprinių iš tvirtos, patvarios, vandeniui atsparios, padengtos medžiagos su išmaniomis detalėmis ir funkciniais sprendimais. Lankstus dizainas turi specialius ir reguliuojamus skyrius, skirtus saugiai laikyti daiktus, nešiojamąjį kompiuterį, planšetinį kompiuterį ir drabužius, kad būtų pasiekta optimizuota vidinė ir išorinė organizacija. Turėdamas paprastą, bet elegantišką prieigą prie visų savo įrankių, tvirtas siūles ir užtrauktukus, ergonomiškus, švelnius ir minkštus pečių diržus, puikų ir aukščiausios kokybės dizainą, „Gomatic“ krepšys yra puikus kompanionas bet kokiomis sąlygomis.

 

Gomatic asortimentas:

Gomatic­ Peter McKinnon Camera Pack – Travel

„Gomatic Peter McKinnon Camera Pack 35L“ yra svarbiausia fotoaparato kuprinė kiekvienam nuotykiui ir geriausios bei patvarios ,vandeniui atsparios kuprinės, kurias matėme per ilgą laiką! Sukurta Peter McKinnon, ši kuprinė leidžia jums skirti tam skirtus skyrius tiek fotoaparato įrangai, tiek drabužiams net 3-5 dienų kelionei. Nuimami sulankstomi skitukai, galimybė praplėsti krepšį ir išoriniai nešiojimo dirželiai leidžia supakuoti jį bet kokiu būdu. Jis siūlo nešiojamųjų kompiuterių ir planšetinių kompiuterių saugyklas, be daugybės kitų tinklinių kišenių, skirtų mažesniems daiktams, pvz., Atminties kortelėms, kabeliams, objektyvų dangteliams ir pan. Įterptas Peterio McKinnono „Pirate Life“ logotipas.

Gomatic 40L Travel Bag V2

Patentuota diržų sistema leidžia pereiti nuo kuprinės prie dėklo nešiojimo tiems laikams, kai jums reikia daugiau lankstumo. Kiekviename 40L kelioniniame krepšyje yra specialus skalbinių krepšys, kad nešvarūs drabužiai būtų atskirai keliaujant. Keli daiktams skirtos skyriai, avalynė, drabužiai, net vandens butelio kišenė ir dar daugiau - tai puikus kelioninis krepšys darbo kelionėms, savaitgalio atostogoms ar ilgesnėms atostogoms.

Gomatic Navigator Sling 6L

Šis nuostabus dėklas per petį turi vandeniui atsparius ir saugius užtrauktukus. Kai esate kelyje, dėklo diržas suteikia jums papildomą palaikymą. Vandens butelio kišenė ir kortelės lizdas ant dirželio, patogūs metro kortelei važiuojant viešuoju transportu.

Kirstine Lindholm, Produkto vadovė iš Focus Nordic:„Mes labai džiaugiamės galėdami pasiūlyti„ Gomatic “prekės ženklą Europai. Jau seniai mačiau tokios aukštos kokybės dėklus. Jie sukurti nepaprastai daug dėmesio skiriant detalėms ir funkcijoms, pasirengę atlaikyti visus gyvenimo nuotykius.“

Pagrindinės savybės:

  • Aukštos kokybės, patvarus, vandeniui atsparus krepšio dizainas
  • Pritaikoma ir universali sistema optimizuotai vidinei ir išorinei organizacijai
  • Greita prieiga prie įrangos, drabužių ir kitų mažesnių daiktų
  • Patogu nešioti su gera atrama
  • Puikus kompanionas darbo kelionėms, savaitgalio atostogoms ar ilgesnėms atostogoms
  • Yra daug įvairių priedų

Gomatic asortimentas bus prieinamas 2021 metų Rugpjūtį.

Daugiau informacijos: karolis.purickas@focusnordic.lt.

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas