2023-05-05 11:05Pressmeddelande

"NiSi" pristato naują įdomų kino objektyvų asortimentą

NiSi AthenaNiSi Athena

"NiSi" yra žinoma kaip pasaulinio lygio optikos gamintoja, o dabar kompanija plečia savo produktų liniją, įtraukdama visiškai naują profesionalių kino objektyvų liniją.

 

Naujoji "NiSi Athena Cinema" objektyvų serija gaminama su PL, "Sony E" ir "Canon RF" montavimo sistemomis, apima dažniausiai pasitaikančius židinio nuotolius ir susideda iš penkių židinio nuotolių: 14, 25, 35, 50 ir 85 mm. Visų objektyvų, išskyrus 14 mm, diafragma yra itin šviesi - T1,9. 14 mm objektyvo diafragma yra T2,4.

 

Objektyvai yra lengvi ir skirti naudoti su mažesnėmis kino kameromis, tokiomis kaip "Sony FX3", “Canon” R5C arba "Red Komodo", tačiau dėl didelio 46 mm vaizdo apskritimo jie tinka ir didesnėms kameroms su didesniu jutikliu, pavyzdžiui, "VistaVision".

Jie pasižymi keliomis unikaliomis savybėmis, pvz., vienodas svoris visame asortimente ir nuimamas filtro laikiklis (E ir RF laikiklis), kad būtų galima lanksčiau dirbti ir kūrybiškai valdyti.

Visi šios serijos objektyvai sveria vos 800 g (su PL tvirtinimu). Dėl mažo ir vienodo svorio bei ilgio objektyvus lengva naudoti su stabilizatoriais, nes jų nereikia iš naujo balansuoti.

Diafragmos ir fokusavimo žiedai yra suderintos dalys toje pačioje vietoje. Jie taip pat turi tą patį 300° fokusavimo pasukimą ir tą patį diafragmos pasukimą, todėl keičiant objektyvus nereikia reguliuoti sekimo fokusavimo. Dėl standartinio 0,8 MOD jie yra suderinami su įvairiais sekimo fokusavimo objektyvais.

 

Dar viena unikali objektyvų savybė - firminė įleidžiamųjų filtrų sistema, skirta E ir RF tvirtinimui, ir galinio filtro tvirtinimas, skirtas PL tvirtinimui, kuris leidžia lengvai keisti filtrus darbo metu. Visi objektyvai, išskyrus 14 mm, turi tą patį 77 mm priekinį filtro sriegį.

Optinė konstrukcija užtikrina itin aštrų vaizdą ir itin mažą chromatinę aberaciją, be to, ji sukurta taip, kad sumažintų fokusavimo dvelksmą. Tai reiškia, kad nepriklausomai nuo židinio nuotolio ar diafragmos nustatymo, regėjimo lauko pokytis reguliuojant fokusavimą nuo mažiausio fokusavimo atstumo iki begalybės yra itin mažas. Visi objektyvai turi 10 lapelių diafragmą, kuri sukuria švelnų ir malonų bokeh efektą, lengvai atskiriantį objektą nuo fono.

 

Fluorescencinės fokusavimo skalės rodomos imperiniais ir metriniais vienetais objektyvo šone, kad būtų galima tiksliai sufokusuoti.

Objektyvus galima įsigyti ne tik kaip atskirus lęšius, bet ir kaip komplektus su visais penkiais lęšiais.

 

Kainos ir pristatymas

Visi objektyvai bus pradėti tiekti 2023 m. liepos mėn.

"NiSi Cine Lens" objektyvų rinkinys "Athena prime PL-mount" – 5899 EUR

"NiSi Cine Lens Athena prime 14mm T2.4 E-mount" – 1399 EUR

"NiSi Cine Lens Athena prime 85mm T1.9 E-mount" – 1299 EUR

 

Dėl papildomos informacijos kreipkitės adresu karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės specifikacijos

  • Itin lengva konstrukcija
  • Vienodas svoris ir ilgis visoje serijoje
  • Dengia 46 mm jutiklį
  • "Sony E" ir "Canon" RF montavimo įtaisams skirtas galinis nuleidžiamojo tipo filtras
  • Itin šviesi T1,9 diafragma

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas