2022-07-05 13:15Pressmeddelande

Nauji išmanieji produktai pas Focus Nordic

ToucanToucan

Focus Nordic didžiuojasi galėdamas pranešti, kad buvome išrinkti Toucan Solutions išmaniųjų produktų platintoju.

Mums tai naujas gaminių asortimentas ir mes tikrai džiaugiamės, kad Toucan yra su mumis, sako Rebecca Laanemets, Focus Nordic produktų vadovė ir atsakinga už Toucan.

Pastebime išaugusią išmaniųjų produktų, kurie palengvina bendravimą su žmonėmis naudojant išmaniųjų namų produktus arba internetinius susitikimus, paklausą.

 

Toucan palengvina namų saugumą ir palengvina ryšį su kitais. Specializuojamės išmaniuosiuose ir intuityviuose išmaniųjų namų gaminiuose, kurie padaro jūsų kasdienį gyvenimą saugesnį ir lengvesnį. Aiškiai matykite, kas vyksta jūsų namuose, naudodami labai aštrų plačiakampį objektyvą, 1080P Full HD įrašymą ir krištolo skaidrumo naktinį matymą. Puiki Toucan produktų savybė yra tai, kad jūsų vaizdo įrašų istorija 24 valandas išsaugoma nemokamai.

 

Toucan produktų asortimente Focus Nordic rasite tokius produktus kaip:

 

Toucan Smart home

Su „Toucan Smart Home“ produktais galite pasiekti savo namus iš bet kurios vietos, naudodami Toucan programą. Palaikykite ryšį 24 valandas per parą ir būkite ramūs, kol esate toli nuo savo namų.

„Toucan Smart“ namų gaminių seriją sudaro belaidis vaizdo durų skambutis, kamera su šviestuvu, belaidės apsaugos kameros ir daug daugiau.

 

Produktus lengva įdiegti ir juose yra keletas išmaniųjų funkcijų, tokių kaip dvipusis pokalbis, kad galėtumėte kalbėti per kamerą, 1080P Full HD įrašymas ir krištolo skaidrumo naktinis matymas.

 

Tocuan Connect

„Toucan Connect“ gaminių seriją sudaro konferencijų garsiakalbiai, internetinės kameros ir vaizdo konferencijų sistemos. Tai puikus startinis rinkinys, kai reikia dirbti namuose arba susitikti su kolegomis nuotoliniu būdu iš bet kurios pasaulio vietos. Produktai turi paprastą „plug-and-play“ sąsają ir yra viskas, ko jums reikia norint greitai ir efektyviai pradėti nuotolines konferencijas.

 

Visose Toucan kamerose yra užšifruota saugi saugykla debesyje, kuri apsaugo jūsų privatumą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę ir nereikalauja prenumeratos norint peržiūrėti ar saugoti. Peržiūrėkite tiesioginį srautą išmaniųjų telefonų įrenginiams skirtoje programėlėje „Toucan Home Security“, atkurkite įvykį ir atsisiųskite įvykio filmuotą medžiagą.

 

Toucan gaminiai pasirodys prekyboje 2022 m. liepos mėn.

 

Daugiau informacijos karolis.purickas@focusnordic.lt


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas