2020-03-19 12:01Pressmeddelande

Naujasis stabilizatorius „Zhiyun CRANE 3S“

Naujieji stabilizatoriaus CRANE 3S supervarikliai leidžia išlaikyti iki 6,5 kg apkrovą. Tai atveria naują pasaulį operatoriams ir vaizdo turinio kūrėjams, kurie naudodami tą patį stabilizatorių vieną dieną gali filmuoti DSLR kameromis, o kitą dieną – „Sony FX9“, „Red Dragon“, „Arri Alexa“ arba kitomis profesionalams skirtomis kameromis. 

Dirbant su didelėmis kino kameromis, prie velenėlio ašies galima nesunkiai pritvirtinti išplėtimo modulį. Kita vertus, jeigu filmuojate mažesnėmis DSLR kameromis, išplėtimo modulį galima nuimti, kad stabilizatorių būtų lengviau nešiotis. Su „Crane 3S“ filmavimo įranga galima naudotis lengviau, greičiau ir lanksčiau. 

Dar viena nauja ypatybė yra nuimamos rankenos „TransMount SmartSling“ arba „EasySling“. Rankenoje „TransMount SmartSling“ integruotas valdymo pultas su OLED ekranu, kuris leidžia intuityviai valdyti tokius stabilizatoriaus ir kameros parametrus kaip fokusavimas ir priartinimas. „EasySling“ leidžia laikyti stabilizatorių įvairias būdais. Reguliuojant rankenas, stabilizatorių iš normalaus aukščio galima pakreipti žemu kampu. Skirtingiems stebėjimo režimams skirti skirtingi mygtukai, kurie leidžia daug negalvojant pakeisti pasirinktą metodą.

Ir pačiame „Crane 3S“ stabilizatoriuje, ir rankenoje yra daugybė kiaurymių su sriegiu, todėl įrenginį galima suderinti su įvairiausiais priedais, tokiais kaip „EasyRig“, motorizuoti vežimėliai, teleskopiniai laikikliai ir pakabinamų kamerų sistemos. Tai leidžia lengvai rasti geriausią darbinę padėtį filmuojant įvairų turinį ir užfiksuoti neprilygstamus kadrus. 

Komplekte taip pat yra stalinis trikojis, kuris padės išlaikyti pastovią stabilizatoriaus padėtį ir greitai surinkti sistemą, kai nefilmuojama. Taigi nepavargsite ir būsite kupini energijos, net jei teks filmuoti visą dieną.

Naujasis triašis fiksatorius subalansuoja ir išlaiko įrangą taip, kad ji beveik visiškai nejuda. Kelios stabilizatoriaus sąsajos su saugos užraktais užtikrina veiksmingą filmavimą visomis kryptimis.

Daugiau galios

Stabilizatoriuje CRANE 3S įtaisytas DC-IN prievadas su 25,2 V tiesioginio įkrovimo jungtimi. Integruoti akumuliatoriai maitina stabilizatorių iki 12 valandų (35 proc. ilgiau negu ankstesniame modelyje), o jiems įkrauti pakanka 4 valandų. 

Dar vienas naujas įdomus maitinimo šaltinis yra papildomai užsakomas baterijų paketas „TransMount PowerPlus“, kurį sudaro šešios 18650 baterijos. Šis įtaisas suteikia dar daugiau galimybių prisitaikyti prie nuolatinio intensyvaus judėjimo ir gali tarnauti kaip kompaktiškas, tačiau greitai įkraunamas jūsų įrenginių energijos bankas. Su baterijų paketu stabilizatoriumi galėsite naudotis iki 21 valandos.

Nuotolinis valdymas

Panašiai kaip ankstesni LAB ir „Weebill“ modeliai, „Crane 3S“ gali užmegzti belaidį ryšį su išmaniuoju telefonu, kurį kartu su perdavimo moduliu galima naudoti kaip pažangų nuotolinio valdymo pultą. Be to, išmanusis telefonas, palaikantis „Full HD“ (1080p) belaidžių vaizdo įrašų funkcijas, veikia kaip monitorius. Tai padeda komponuoti vaizdą ir peržiūrėti svarbius parametrus. 

Greta raiškiojo (HD) vaizdo perdavimo, „ViaTouch 2.0“ sklandžiai sujungia išmanųjį telefoną arba kamerą su stabilizatoriumi. Įvairius stabilizatoriaus ir kameros parametrus, tokius kaip sekimo greitis, diafragma, ISO, išlaikymo greitis ir pan. galima koreguoti tikruoju laiku. Naudotis intuityviojo valdymo ir stebėjimo tikruoju laiku funkcijomis visiškai paprasta.

Pagrindiniai techniniai duomenys

  • Gali išlaikyti iki 6,5 kg apkrovą
  • Tinka ir DSLR, ir profesionalų vaizdo kameroms
  • Keli priedų tvirtinimo taškai 
  • Akumuliatoriaus energija užtikrina 12 veikimo valandų
  • Paprasta naudoti
  • Galima užmegzti belaidį ryšį su išmaniuoju telefonu

 

Prekyboje bus pristatyta 2020 m. Balandžio mėn.  

Mažmeninė kaina:

Zhiyun Crane 3S    ( su SmartSling rankena) 910 EUR

Zhiyun Crane 3S-E ( su EasySling rankena) 810 EUR

 

Jei reikia daugiau informacijos, rašykite henrik.wernbo@focusnordic.se.

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas