2021-11-15 12:00Pressmeddelande

Naujas Zhiyun stabilizatorius telefonams

Šiandien matome, kad vis daugiau turinio kuriama išmaniaisiais telefonais. Tai puikus būdas jums, norintiems kurti greitus klipus ir vaizdo įrašus, skirtus „SoMe“. Jei norite sukurti stulbinančius vaizdo įrašus, galioja pirmoji taisyklė – filmuodami nelaikykite mobiliojo telefono rankoje, net jei kai kuriuose mobiliuosiuose telefonuose yra vaizdo stabilizavimas.

Sunku gauti stabilius vaizdo įrašus, kad laikant rankoje jis nejudėtų ir nedrebėtų, o tai nėra malonu matyti vaizdo įraše.

 

Naujasis „Zhiyun“ stabilizatorius „Smooth 5“ leidžia filmuoti kinematografiškai išmaniuoju telefonu.

 

Naujasis „Smooth 5“ yra mažesnio dydžio nei „Smooth 4“, tačiau jo veikimas vis tiek yra daug geresnis su patobulintais magnetiniais plieniniais varikliais ir patobulintais algoritmais, kurie leidžia lengvai fotografuoti visais kampais.

3 ašių konstrukcija siūlo laisvus judesius iš visų perspektyvų, net ir esant žemiems ir ypač plačiais kampams. Platesnis telefono spaustukas užtikrina saugesnį ir lengvesnį filmavimą naudojant daugumą išmaniųjų telefonų, be to, lengva perjungti iš portreto į gulsčią režimą.

 

Stabilizatoriaus gale yra naujas intuityviai sukurtas „viskas viename“ valdymo skydelis. Dėl naujo dizaino visus stabilizatoriaus ir išmaniojo telefono nustatymus bei judesius lengva valdyti tik viena ranka.

Telefono gnybtas turi du magnetinius laikiklius LED lemputėms, kurie tvirtinami iš abiejų pusių ir kartu yra 600 liumenų (2x300) ryškumo ir 95+ CRI. Šviesos diodai yra visiškai pritemdomi valdymo skydelyje esančiais ratukais.

Kaip ir neseniai išleistas Crane M3, čia taip pat yra galimybė uždėti keturių spalvų magnetinius filtrus, kurie jūsų vaizdo įrašams suteikia šaunų šviesos efektą.

 

Susijungę su programa ZY Cami galite pasiekti kūrybinius nustatymus, pvz., valdymą gestais, kurie pradeda įrašymą, kai atliekate specialų gestą, „SmartFollow“, kuris seka objektą kadre, ir „Vortex“ režimą, kuris suteikia vaizdo įrašams papildomo dimensijos.

Programėlėje rasite daugiau kūrybingų nustatymų ir paprastų būdų redaguoti kadrus.

 

Naujasis „Smooth 5“ gali atlaikyti iki 320 g darbinę apkrovą ir turi 4 valandų baterijos veikimo laiką, kai yra prijungtas šviesos diodas ir nustatytas didžiausias ryškumas, ir 12 valandų, kai naudojamas įprastai be LED. Įkrovimo laikas yra 2 valandos.

 

Kaina ir prieinamumas

Naujasis „Smooth 5“ stabilizatorius taip pat pateikiamas „Smooth 5 Combo“ pakuotėje (įskaitant šviesą, šviesos filtrus, riešo dirželį ir krepšį) ir pasirodys prekyboje lapkričio pabaigoje.

Rekomenduojama pardavimo kaina yra

Smooth 5 179 EUR

Smooth 5 Combo 229 EUR

 

Daugiau informacijos karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės savybės

 

  • Kompaktiškas dizainas, bet dar galingesnis
  • Darbinė apkrova iki 320g (iPhone 13Pro Max sveria 240g)
  • Intuityvus valdymo pultas
  • Lengvai nufotografuokite kūrybingus kadrus su ZY Cami programa
  • Magnetiniai laikikliai LED šviestuvams, kurie tvirtinami iš abiejų pusių


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas