2021-07-01 10:00Pressmeddelande

Naujas Weebill stabilizatorius iš Zhiyun

Stabilizatorius gali būti svarbiausias (šalia fotoaparato) įrankis šiandienos turinio kūrėjams. „Zhiyun“ yra vienas iš pirmaujančių gamintojų ir jo asortimente yra platus stabilizatorių pasirinkimas. Nesvarbu, ar fotografuojate naudodami „iPhone“, ar „RED Komodo“ Zhiyun turi jums skirtą stabilizatorių.

Dabar atėjo laikas atnaujintam vieno iš populiariausių jų kardanų „Weebill 2“ variantui.

 

„Weebill 2“ sukurtas profesionaliems sisteminiams ir DSLR fotoaparatams, pavyzdžiui, „Sony A7III + FE 24-70mm F2.8“ arba „Canon 5D4 + EF 24-70mm F2.8“.

 

Naujajame stabilizatoriuje rasime keletą įdomių naujų funkcijų, tokių kaip atverčiamas LCD ekranas, patobulinta ergonomika, vaizdo perdavimas ir stipresni varikliai.

 

„Weebill 2“ yra pirmasis stabilizatorius, kuriame įdiegtas 2,88 colių atverčiamas HD jutiklinis ekranas, leidžiantis atlikti visas komandas. Intuityvi, pasukama ir įtraukiama sąsaja leidžia sąveikauti, taip pat parametrus koreguoti ir filmuotą medžiagą stebėti keliais bakstelėjimais, kad būtų galima filmuoti nepertraukiamai. Vartotojai taip pat gali naudotis intelektualiomis funkcijomis, įskaitant vieno paspaudimo išmanųjį stebėjimą, „time-lapse“ ir gestų valdymą per jutiklinį ekraną, nenaudodami „ZY Play“ programos.

 

Naujasis stabilizatorius „Zhiyun“ pristato visiškai naują „Infineon“ lustą ir patobulintą algoritmą, kuris padarys daug stabilesnį stabilesnį.

Tai kartu su patobulintu variklio sukimo momentu ir pagrindiniu algoritmu, užtikrinančiu didesnį stabilumą, leidžia „Weebill 2“ atlikti sudėtingų pertraukimų analizę, kad būtų galima tiksliai nustatyti ir kompensuoti platų rankinio naudojimo nestabilumo diapazoną net ekstremaliomis sąlygomis.

 

Stabilizatorius turi klasikinį lengvai nešiojamą funkcionalumą, kuris leidžia vartotojams sklandžiai pereiti į apatinį režimą, nepridedant prailginimo elementų ir nekeičiant stabilizatoriaus formos. Puiki rankena palengvina filmavimą mažu kampu ir yra patogi ilgesnėms valandoms filmuojant.

 

Naujasis Zhiyun stabilizatorius taip pat pristato „MasterEye“ vaizdo valdiklį (VC100) kaip „Weebill Pro +“ rinkinio dalį. Patobulintas įrenginys nereikalauja atskiro monitoriaus, vaizdo imtuvo ir judesio valdiklio.

 

Be to, „Weebill“ siųstuvas „TransMount Image“ palaiko aukštos kokybės iki 1080p ir 60 kadrų per sekundę išvestį, sumažina laiko atidėjimą iki 60ms, o perdavimo atstumas iki 150m.

 

 

Kaina ir prekybos pradžia

Naujasis stabilizatorius bus prieinamas keturių rinkinių ir prekyboje pasirodys liepos mėn. viduryje.

Rekomenduojama pardavimo kaina nuo 579,90 EUR

 

Daugiau informacijos karolis.purickas@focusnordic.lt

 

 

Pagrindinės savybės

  • Skirtas profesionaliems neveidrodiniams ir „DSLR“ fotoaparatams
  • 9 valandų akumuliatoriaus veikimo laikas / 1,6 valandos įkrovimo laikas
  • Klasikinė patogi ir funkcionali rankena
  • Lietimui jautrus ekranas
  • Pažangus vaizdo perdavimas

 

 

 

 

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas