2022-06-16 06:00Pressmeddelande

Naujas universalus Tamron objektyvas Fuji X sistemai

Tamron 17-70mm f/2.8 Fuji XTamron 17-70mm f/2.8 Fuji X

Tamron pristato kompaktišką universalų priartinantį objektyvą, skirtą Fujifilm, kuris užtikrina puikią vaizdo kokybę ir didelę F/2,8 diafragmą visame priartinimo diapazone.

 

Naujasis Tamron 17–70 mm F/2.8 Di III-A VC RXD yra universalus objektyvas, puikiai tinkantis įvairiems scenarijams. Tai kompaktiškas ir lengvas objektyvas, tinkantis daugeliui fotografijos tipų. Dėl universalaus židinio nuotolio jis puikiai tinka kraštovaizdžio nuotraukoms plačiakampiu režimu ir ryškiems portretams su kreminiu bokeh efektu telerežimu. Objektyvas taip pat turi minimalų 19 cm fokusavimo atstumą, todėl jis tinka makro fotografijai. Nepaisant viso to, jis taip pat turi puikią F/2,8 diafragmą visame priartinimo diapazone.

 

Objektyve yra populiarus Tamrons RXD žingsninis variklis, kuris užtikrina greitą ir tikslų automatinį fokusavimą su sklandžiais fokusavimo perėjimais. Visa tai kartu su minimaliu „fokusavimo kvėpavimu“ daro jį puikiai tinkančiu tiek fotografuoti, tiek filmuoti.

17–70 mm F/2.8 naudoja labai vertinamą, patentuotą „Tamron“ VC vaizdo stabilizavimą, kad maksimaliai padidintų būdingą optinį objektyvo našumą. Tai sumažina vaizdo kokybės pablogėjimą, atsirandantį dėl nedidelio fotoaparato drebėjimo, kuris gali atsirasti fotografuojant rankoje esant lėtam užrakto greičiui esant prastam apšvietimui.

Filmuojant vaizdo įrašą, naudojant AI technologiją, vaizdo stabilizavimo našumas pagerėja, palyginti su įprastais modeliais.

 

17-70 mm F/2.8 optinę konstrukciją sudaro 16 elementų 12 grupių. Du GM (Glass Molded Aspherical) ir vienas hibridinis asferinis objektyvo elementai yra tiksliai išdėstyti taip, kad būtų išlaikytas aukštos raiškos veikimas nuo krašto iki krašto.

Objektyvas turi drėgmei atsparią konstrukciją, o fluoro danga daro priekinį lęšį atstumiantį nešvarumus ir vandenį, todėl yra naudingas net atšiauriomis oro sąlygomis.

 

Kaina ir prieinamumas

 

Naujasis objektyvas prekyboje pasirodys 2022m. liepos mėn.

Rekomenduojama pardavimo kaina 959 EUR

 

Daugiau informacijos: karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės savybės

 

  • Kompaktiškas – ilgis 119,6mm
  • Puiki diafragma f/2.8 visame diapazone
  • MOD 19cm
  • Drėgmei atspari konstrukcija
  • 9 diafragmos lapeliai užtikrina puikų Bokeh


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas