2021-11-08 12:00Pressmeddelande

Naujas universalus kompaktiško dizaino stabilizatorius iš Zhiyun  

 

Naujo novatoriško dizaino ir funkcijų „Zhiyun“ su naujuoju „Crane M3“ dar kartą parodo, kodėl jis yra vienas iš pirmaujančių pasaulyje stabilizatorių gamintojų.

 

Nesvarbu, ar fotografuojate naudodami išmanųjį telefoną, veiksmo kamerą ar kompaktišką sisteminį fotoaparatą – naujasis Crane M3 yra jums tinkamas stabilizatorius. Tokios funkcijos kaip patobulintas rankenos dizainas, nauja greito nuėmimo sistema, didesnis ekranas ir galimybė prijungti mikrofoną prie stabilizatoriaus yra tik keletas naujų įdomių funkcijų, kurias rasime naujajame Zhiyun stabilizatoriuje.

 

Galinėje pusėje randame naują 1,22 colio OLED lietimui jautrų ekraną su nauju, lengvai naršomu ir intuityviu dizainu. Per ekraną galite valdyti visas svarbias stabilizatoriaus funkcijas, tokias kaip darbo režimas, variklio galia ir kt.

Su stabilizatoriumi taip pat galite pakeisti fotoaparato nustatymus prijungdami jį laidu arba per Bluetooth. Po ekranu yra vairasvirtė, kuri gali padėti naršyti meniu arba sklandžiai valdyti vieną iš trijų stabilizatoriaus ašių.

 

Stabilizatoriaus viršuje randame tris galingus variklius, kurie gali susitvarkyti su iki 90% visų rinkoje esančių sisteminių fotoaparatų.

Kamerą galima lengvai pritvirtinti prie stabilizatoriaus naudojant naujai sukurtą greito atjungimo plokštelę, kuri leidžia pakeisti fotoaparato bateriją neperbalansuojant. Kita įdomi funkcija yra naujas įmontuotas 800 liumenų šviesos diodas viršutinėje stabilizatoriaus pusėje, spalvų temperatūros lygius galima nustatyti tarp 3000–5400 K. LED taip pat turi galimybę prijungti magnetinius šviesos filtrus, kurie yra keturių skirtingų spalvų.

 

Su naujuoju Crane M3 yra TransMount išplėtimo bazė. Modulis (pasirenkamas papildomai, įtrauktas į Crane M3 pro paketą), leidžiantis profesionalius mikrofonus tiesiogiai prijungti prie stabilizatoriaus, o ne pridedant prie fotoaparato papildomo svorio.

 

Baterijos veikimo laikas yra 8 valandos, o įkrovimo laikas tik 2 valandos. Stabilizatorius gali būti lengvai maitinamas naudojant išorinę įkrovimo bateriją ir palaiko greitą 25 W PD įkrovimą.

 

M3 turi naujoviškus užraktus ir skląsčius saugojimui. Stabilizatorius gali būti nustatytas į pusės saugojimo / pilno saugojimo režimą. Perjungiant į pusiau saugojimo režimą su sumontuota kamera, ašies pečių reguliuoti nereikia, o išplečiant nereikia balansuoti.

 

Kaina ir prieinamumas

Naujasis stabilizatorius prekyboje pasirodys 2021 m gruodžio mėn.

Rekomenduojama pardavimo kaina nuo 399 EUR.

 

Daugiau informacijos karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės specifikacijos

  • Kompaktiškas
  • Nauja balta išvaizda
  • Veikia su 90 % sisteminių fotoaparatų rinkoje
  • Naujo dizaino greito nuėmimo sistema
  • Įmontuota LED lempa


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas