2022-02-21 14:00Pressmeddelande

Naujas šeimos narys – „Type A“ atminties kortelės iš Delkin

„Delkin Devices“ pristato naujausią savo atminties produktų linijos papildymą: BLACK CFexpress™ A tipo atminties kortelę, kurioje tvirtumas ir patikimumas derinamas su neprilygstamu našumu. Siūlanti įrašymo ir perdavimo greitį, tinkamą profesionaliems fotografams ir vaizdo įrašų kūrėjams, BLACK CFexpress kortelė yra specialiai sukurta taip, kad būtų puiki naujausios kartos aukščiausios klasės kino kamerose.

Beveidrodiniams fotoaparatams pamažu žengiant į kino sritį ir siūlant režimus, kuriuose labai daug duomenų, tapo dar svarbiau pateikti atminties kortelę, kuri atitiktų šiuos poreikius. Mažesnės ir net galingesnės nei SD kortelės, CFexpress A tipo atminties kortelės nustato naują ateities saugojimo sprendimų standartą.

RAW-video įrašai

Naujųjų „Delkin“ BLACK CFexpress A tipo atminties kortelių įrašymo greitis siekia iki 790 MB/s, kad būtų galima nepriekaištingai fiksuoti kino kokybės vaizdo įrašus, įskaitant „Sony a1“ UHD 8K @ 30 kadrų per sekundę (400 Mbps nuolatinį greitį). Jie taip pat palaiko RAW nepertraukiamą fotografavimą be uždelsimo, niekada nepraleisdami tų brangių akimirkų sekundės dalimis.

Didelis perdavimo greitis
Atminties kortelės taip pat gali iškrauti duomenis iki 880 MB/s greičiu, užtikrindamos greičiausią ir efektyviausią duomenų perdavimą iš kortelės į kompiuterį, kad būtų galima nedelsiant pasiekti failus ir greičiau pradėti darbą.

Kiekviena „Delkin CFexpress Type A“ atminties kortelė buvo kruopščiai išbandyta, siekiant užtikrinti visišką šių dienų aukščiausios klasės kamerų, įskaitant Sony® a1, a7S III, a7 IV, FX3 ir FX6, funkcionalumą ir našumą. Be „Garantijos visam gyvenimui“ politikos, „Delkin CFexpress“ atminties kortelėms suteikiama aukščiausios kokybės 48 valandų pakeitimo garantija.

„Delkin BLACK CFexpress Type A“ kortelės yra 160 GB ir 80 GB. Alternatyvi galimybė, taip pat dabar pristatoma, yra Delkin POWER CFexpress™ A tipo atminties kortelė.

Pristatymas
Naujoji kortelė prekyboje pasirodys 2022 m. vasario mėn.
Galimos talpos:
DELKIN CFEXPRESS™ BLACK (TYPE A) 160GB
DELKIN CFEXPRESS™ BLACK (TYPE A) 80GB
DELKIN CFEXPRESS™ POWER (TYPE A) 160GB
DELKIN CFEXPRESS™ POWER (TYPE A) 80GB
„Delkin CFexpress“ kortelių skaitytuvas, skirtas A + SD tipui, pasirodys kovo mėnesį

Daugiau informacijos: karolis.purickas@focusnordic.lt

Pagrindinės savybės

  • Patvirtinta su Sony a1, a7S III, a7 IV, FX3 & FX6
  • Įrašo 8K, 6K & 4K vaizdo įrašus prie didelio kadrų skaičiaus ir pralaidumo
  • 48HR pakeitimo garantija
  • Skaitymo greitis (maks.): 880MB/s
  • Įrašymo greitis (maks.): 790MB/s (160GB), 730MB/s (80GB)


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas