2020-04-20 09:16Pressmeddelande

Naujas, portretinis objektyvas Samyang AF 75mm f/1.8 FE

„Maža, bet visagalė“ serija pasaulio šviesą išvydo 2017 metais su tikslu patenkinti lengvesnių, nepriekaištingomis optinėmis savybėmis pasižyminčių objektyvų sisteminiams fotoaparatams paklausą. AF 75 mm f/1.8 FE yra penktasis šios populiarios, portretų ir gyvenimo būdo fotografams skirtos, „Sony“ sisteminiams fotoaparatams sukurtos serijos narys.

AF 75 mm f/1.8 FE siekia minimalistinio gyvenimo būdo, sveria tik 230 g ir yra 6,9 cm ilgio. Tai, kartu su puikia diafragma, jam suteikia tobulo objektyvo statusą vestuvių ir portretų fotografams kelyje. Objektyvas yra skirtas viso kadro jutikliui ir yra suderinamas su APS-C formatu.

Puikiu optikos dizainu Samyang parodo, kad gražus ir kreminis bokeh efektas sukuriamas ne tik dėl diafragmos, bet ir dėl išskirtinio optinio dizaino. 10 elementų 9 grupėse ir 5 ypatingų elementų naudojimu (3 ypač žemos dispersijos ir 2 aukšto lūžio), šis objektyvas sukuria minimaliai iškraipytą, neįtikėtino ryškumo ir mažos chromatinės aberacijos vaizdą. Diafragma susideda iš 9 lapelių ir, su optinio dizaino pagalba, sukuria gražų ir apvalų bokeh efektą.

Naudodamas naują tiesinį žingsninį variklį (STM) objektyvas užtikrina greitą ir stabilų automatinį fokusavimą. Variklis yra greitas, tylus ir tikslus. Jis puikiai tinka greito ir patikimo automatinio fokusavimo reikalaujantiems fotografams bei videografams. Šis objektyvas gali būti naudojamas greitoms ir nepastovioms situacijoms, pavyzdžiui, vestuvių ir vaikų portretų fotografavimui.

Pritaikytas jungiklis yra nauja šio objektyvo savybė. Perjungiant šį objektyvo šone esantį jungiklį naudotojas fokusavimo žiedu gali patogiai reguliuoti diafragmą. Per programinę-aparatinę įrangą, pagal kliento pageidavimus galima pakeisti pritaikyto jungiklio funkciją (reikalinga „Samyang“ objektyvo stotis).

 

Kaina ir prieinamumas:

Mažmeninė kaina 379 EUR. 

 

Norėdami gauti daugiau informacijos, rašykite el. paštu: : karsten.rath@focusnordic.dk

 

Pagrindinės funkcijos:

  • Lengvas ir kompaktiškas
  • Sukurtas viso kadro jutikliui ir gerai tinka APS-C formatui
  • Puikiai tinka vestuvių ir portretų fotografijai
  • Diafragma susideda iš 9 lapelių, sukuria gražų ir kreminį bokeh efektą
  • Puikiai tinka tiek filmuojant, tiek fotografuojant

 

 

Specifikacijos:

 Modelio pavadinimas: Samyang AF 75mm f/1.8 FE

Laikiklis: Sony FE (pilno kadro, bet tinka ir APS-C)

DiafragmaF1.8 ~ 22

Mažiausias fokusavimo atstumas: 69 cm

Objektyvo konstrukcija: 10 elementų 9 grupėse (3 papildomos dispersijos, 2 aukšto lūžio)

Filtro dydis: 58 mm

Skersmuo: 65 mm

Ilgis: 69 mm

Svoris: 273g

Svoris be dangtelio ir blendos: 230g

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas