2021-04-23 09:30Pressmeddelande

Naujas plataus kampo objektyvas Sony „APS-C“ fotoaparatams

Samyang plečia objektyvų asortimentą „Sony E-Mount“ tvirtinimo sistemai. Šį kartą su pačiu mažiausiu ir lengviausiu pasaulyje ir savo klasėje ultra plataus kampo objektyvu.

 

Židinio nuotolis ir aukšta optinė kokybė daro Samyang AF 12mm f/2.0 E puikiu objektyvu kraštovaizdžio, kelionių, interjero dizaino ir architektūros fotografijai. F/2.0 diafragmos šviesumas tai taip pat puikiai tinka astrofotografijai.

 

Samyang MF12mm f/2.0 yra objektyvo, kurį ilgą laiką mylėjo astrofotografijos ir kraštovaizdžio fotografai, pavyzdys. Todėl jį patobulinome ir naujajame AF 12mm f/2.0 E buvo panaudota automatinio fokusavimo sistema bei naujas modernus dizainas. AF 12mm f/2.0 užtikrina išskirtinę vaizdo kokybę ir puikų ryškumą kraštuose, todėl galite užfiksuoti žvaigždėtą naktį net plačiai atvėrę diafragmą.

Sverdamas tik 213 g ir būdamas vos 59,2 mm ilgio, šis naujas 12 mm objektyvas užtikrina tobulą patogumo nešiotis ir neprilygstamų charakteristikų derinį. Be to, šiuo metu tai yra lengviausias ir mažiausias AF 12 mm objektyvas rinkoje.

 

Objektyvo konstrukciją sudaro 12 elementų 10-yje grupių su 5 specialiais optiniais elementais (1 H-ASP, 1 ASP ir 3 ED); optinėje konstrukcijoje panaudoti trys itin mažos dispersijos elementai ir du asferiniai (H-ASP ir ASP) elementai, kad būtų sumažintos chromatinės aberacijos ir iškraipymai, ir būtų gauti ryškesni vaizdai.

Siekiant sumažinti paviršiaus atspindžius ir užkirsti kelią objektyvo optinių elementų tviskėjimui ir šešėliavimui bei suteikti geresnį šviesos perdavimą ir didesnį kontrastą, objektyvo optiniai elementai buvo padengti UMC (ultra daugiasluoksnė danga).

Dėl optinės konstrukcijos objektyvas užtikrina puikią vaizdo kokybę nuo kadro centro iki kraštų, net esant maksimaliai atvertai diafragmai (f/2.0).

Visas korpusas yra metalinis, o pats objektyvas yra atsparus skirtingoms oro sąlygoms, todėl jį galima naudoti net atšiauriomis oro sąlygomis.

 

Kainos ir pristatymas:

Naująjį objektyvą pradėsime siųsti 2021 m. gegužės pabaigoje. Rekomenduojama pardavimo kaina yra 369.00 EUR

Dėl papildomos informacijos rašykite: karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindiniai techniniai duomenys:

Puikios optinės charakteristikos

35 mm viso kadro fotoaparato analogas būtų 18 mm objektyvas

Sveria tik 213 g ir yra vos 59,2 mm ilgio

Automatinis fokusavimas

Puikiai tinka astrofotografijai bei kraštovaizdžio fotografijai

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas