2021-03-03 10:27Pressmeddelande

Naujas nelaidus vandeniui trikojis iš Sirui

Dabar galite gauti geriausias dviejų disciplinų savybes: kompaktišką trikojį žygiams, universalų trikojį makrofotografijai ir galimybę naudoti žemą fotografavimo tašką.

 

Sirui ST-124 nelaidus vandeniui anglies pluošto trikojis yra naujausias Sirui nelaidžių vandeniui trikojų serijos gaminys. Jis yra apsaugotas nuo vandens, purvo, dulkių ir turi naujai sukurtą fiksavimo mechanizmą, užtikrinantį patogų valdymą. Trikojyje taip pat įmontuotas gulsčiukas, kad jį būtų galima tiksliai lygiuoti.

Nepaisant to, kad didžiausias išskleisto trikojo aukštis yra 158 cm, suskleistas jis tėra tik 48 cm aukščio. Todėl trikojį lengvai prisegsite prie savo kuprinės ir jis puikiai tiks jūsų savaitgalio žygiams.

Trikojis sveria tik 1200 g (be galvutės), o naudingoji apkrova yra net 12 kg!

Vamzdeliai pagaminti iš 8 anglies pluošto sluoksnių, todėl yra lengvesni. Be to, jie didina stabilumą ir mažina vibracijas. Centrinis vamzdelis yra trikampio formos. Taip padidinamas standumas bei užtikrinama, kad suskleisto trikojo profilis yra labai žemas, o viena trikojo koja gali būti naudojama kaip vienakojis. Kojos turi tris fiksuotas padėtis, suteikiančias galimybę pasirinkti įvairius kampus ir ilgį. Minimalus aukštis yra 38 cm, todėl jis idealiai tinka makrofotografijai ir fotografijai iš nedidelio aukščio. Guminės pėdelės ir metaliniai smaigai užtikrina, kad trikojis išliks stabilus ant bet kokio paviršiaus.

Tvirta žemo profilio rutulinė galvutė gali išlaikyti didelę naudingąją apkrovą

Kartu su nauju trikoju, Sirui taip pat pristato ir naują rutulinę galvutę ST-10.

Sirui ST-10 rutulinė galvutė suprojektuota ir pagaminta laikantis aukščiausių standartų. Jos itin žemas profilis, tačiau vis tiek gali išlaikyti iki 30 kg apkrovą.

Pagrindą ir pasukamą greito nuėmimo kaladėlės laikiklis galima sklandžiai pasukti 360° kampu, todėl lengvai galėsite kurti panoraminius vaizdus. Naudodami gulsčiuką idealiai lygiuosite galvutę. Laikiklis yra suderinamas su „Arca-Swiss“ sistema, todėl galite naudoti įvairias greito nuėmimo plokšteles. Apsauginis užraktas saugo nuo atsitiktinio greito nuėmimo plokštelės išslydimo iš laikiklio. Tikslus reguliavimo ratukų valdymas suteikia galimybę labai sklandžiai ir veiksmingai užfiksuoti ir atlaisvinti atskirus komponentus. Trinties lygio reguliavimo ratukas gali būti naudojamas rutulio judėjimui riboti arba atlaisvinti.

 

Naudodami kartu su ST-124 trikoju, gaunate tik 1570 g sveriantį trikojo rinkinį ir galimybę fotografuoti naudojant bet ką: nuo mažo pagrindinio objektyvo iki sunkesnių ir didesnių teleobjektyvų.

 

 

Kainos ir pristatymas

Galite rinktis vieną iš trijų naujojo trikojo rinkinių:

SIRUI ST-124 ANGLIES PLUOŠTO TRIKOJIS     299 EUR

SIRUI ST-124+ST-10 KIT ANGLIES PLUOŠTO TRIKOJIS     369 EUR

SIRUI ST-124+VA-5 FILMAVIMUI SKIRTO ANGLIES PLUOŠTO TRIKOJO RINKINYS     369 EUR

SIRUI ST-10 RUTULINĖ GALVUTĖ     129 EUR

 

Trikojus pradėsime siųsti kovą.

 

Jei reikia daugiau informacijos, susisiekite el. paštu karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindiniai techniniai duomenys

 

Pagamintas iš 8 anglies pluošto sluoksnių

Puikiai tinka fotografavimui nedideliame aukštyje ir makrofotografijai

Mažiausias aukštis 38 cm

Didžiausias aukštis 158 cm (tik trikojis)

Trikojo naudingoji apkrova: 12 kg

Rutulinės galvutės ST-10 naudingoji apkrova 30 kg

 

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas