2021-06-16 07:00Pressmeddelande

Naujas anamorfinis objektyvas tinkantis portretams  

 

Sirui toliau plečia savo populiarią prieinamų anamorfinių objektyvų seriją su objektyvu, kuris puikiai tinka fotografuoti portretus, „Sirui Anamorphic Lens 1,33X 75mm f / 1.8“.

 

Objektyvas pašalina perspektyvos iškraipymą, o veikėjai pateikiami natūralesniu būdu, tarsi matytumėt juos savo akimis.

Pagal ankstesnius objektyvus SIRUI 75 mm anamorfiniai objektyvai sukuria vaizdo įrašus 2,4: 1

kraštinių santykis padidinus horizontalų regėjimo lauką 33%, o tai jūsų kinematografiškai papildo jūsų kadrus.

 

Puiki F / 1.8 diafragma padeda atskirti fotografuojamą objektą nuo fono, o 13 diafragmos lapelių sukuria kreminį, gražiai atrodantį bokeh. Dėl savo unikalių anamorfinių šviesos savybių objektyvas sukuria kinematografinius horizontalius mėlynus atspindžius su mažiau klaidžiojančia šviesa ir patraukliais fono efektais.

Optinę konstrukciją sudaro 16 elementų 12 grupių, o stiklą tiekia žinomas vokiečių gamintojas „Schott“. Korpusas pagamintas iš aviacinio aliuminio, o svoris yra tik 800 g (E tipo jungtis).

 

Objektyvas galimas penkiomis jungtimis: Sony E, Fuji X, Canon EF-M, Nikon Z ir MFT.

 

Kaina ir prieinamumas

Objektyvas prekyboje pasirodys rugpjūtį.

Rekomenduojama pardavimo kaina 899 EUR.

 

Pagrindinė specifikacija:

Pigus anamorfinis objektyvas

Puikiai tinka fotografuoti portretus

F1.8 diafragma su 13 lapelių

Sukuria horizontalius mėlynus atspindžius


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas