2022-02-18 07:00Pressmeddelande

Nauja nešiojama šviesa turinio kūrėjams iš Small Rig

„Small Rig“ jau seniai žinomas kaip nebrangių, kompaktiškų ir funkcionalių, filmų kūrėjams ir fotografams skirtų priedų gamintojas. Jų gaminių asortimentas apima viską nuo „narvų“ iki pečių atramų ir trikojo sistemų. Visi gaminiai buvo sukurti kartu su žinomais profesionaliais videografais ir fotografais. Jie turi platų unikalių komponentų pasirinkimą, padedantį galutiniams vartotojams sukurti ir pritaikyti savo svajonių įrenginį.

 

Dabar atėjo laikas naujam ir novatoriškam COB šviestuvui, kuris būtų galingas ir lankstus tuo pačiu metu, už itin konkurencingą kainą.

 

Naujieji LED šviestuvai, Small Rig 120RC, yra dviejų versijų: RC120 D (dienos šviesos) ir RC120 B (dviejų spalvų). RC120 D turi galingą 62 600 liuksų (@ 1 m) išvestį, o RC120 B 52 800 (@ 1 m). Abu šviestuvai pasižymi profesionaliu spalvų tikslumu, kurių CRI yra 95, o TLCI - 96.

 

RC120 yra su 9 integruotais šviesos efektais, o apšvietimą lengva valdyti naudojant naują aplikaciją (Small GoGo) arba naudojant intuityvius valdiklius ir meniu.

Abiejuose šviestuvuose yra Bowens laikiklis, todėl jie yra suderinami su dauguma šviesos valdymo priedų rinkoje.

Kartu su pristatymu „Small Rig“ taip pat išleidžia keletą naujų „softbox“, skirtų naudoti su naujais LED šviestuvais.

Dar viena įdomi naujųjų šviestuvų savybė yra itin tylaus ventiliatoriaus triukšmo lygis, kuris 1 metro atstumu siekia tik 25 dB ± 2 dB. Tai reiškia, kad, pavyzdžiui, fotografuodami ar filmuodami interviu ankštose erdvėse išvengsite ventiliatoriaus triukšmo, o mikrofoną turite turėti arti apšvietimo.

 

Dviguba maitinimo sistema palaiko kintamosios srovės adapterį ir 14,4 V / 26 V V-tipo bateriją, kai reikia dirbti ne studijoje.

Nepriklausomai nuo to, ar vieną dieną fotografuojate įmonės portretus, o kitą dieną – maisto reklamą, „Small Rig 120RC“ yra jums skirtas šviestuvas.

 

Kaina ir prieinamumas

Rekomenduojama pardavimo kaina nuo 279 EUR

Naujieji šviestuvai prekyboje pasirodys 2022 m. kovo mėn.

 

Daugiau informacijos: karolis.purickas@focusnordic.lt

 

 

Pagrindinės savybės

 

  • Nešiojamas, kompaktiškas, lengvas dizainas
  • Bowens jungtis
  • Profesionalus spalvų tikslumas su 95 CRI ir 96 TLCI
  • Galinga 62 600 liuksų (RC 120 D @ 1 m) ir 52 800 (RC120 B @ 1 m) galia
  • Galima valdyti tiek programėlėmis, tiek integruotais valdikliais
  • Itin tylus ventiliatorius
  • 9 įmontuoti šviesos efektai
  • Gali būti maitinamas tiek iš kintamosios srovės adapterio, tiek iš 14,4 V / 26 V V-tipo (pasirinktinai)


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas