2023-05-22 07:30Pressmeddelande

"Lexar" didina profesionalių CFexpress kortelių asortimentą

Lexar CFexpressLexar CFexpress

"CFexpress" atminties kortelė yra svarbiausias profesionalių fotografų ir vaizdo operatorių pasirinkimas renkantis atminties korteles. Naudodamas CFexpress, fotografas gali naudotis visomis profesionalių fotoaparatų, tokių kaip "Canon R3", "Nikon Z8" ir "Sony FX6", funkcijomis.

"CFexpress" taip pat yra plačiai paplitusi tarp visų fotoaparatų gamintojų, o tai reiškia, kad netolimoje ateityje ji greičiausiai taps pramonės standartu. Naudodami naująsias "Lexar Professional CFexpress" B tipo atminties korteles "Lexar Professional CFexpress", naudotojai gali paspartinti savo kūrybinį darbą naudodami greitas ir didelės talpos korteles.

Atnaujintose "Lexar Professional CFexpress" atminties kortelėse įdiegta spartesnė ir stabilesnė technologija, leidžianti naudotojams palaikyti didesnį kadrų dažnį, daugiau megapikselių ir 4K, 6K ir 8K vaizdo įrašus. Naudodami "Lexar" „Silver“, „Gold“ ir „Diamond“ serijos "CFexpress" korteles, naudotojai gali mėgautis naujausia, sparčiausia ir stabiliausia technologija savo foto / vaizdo kamerose už labai prieinamą kainą.

Atnaujintos šios kortelės:

 

  • "Lexar CFexpress Silver" serija gauna naują greičio padidinimą, kai skaitymo greitis padidėja iki 1750 mb/s, o rašymo greitis - iki 1300 mb/s (ankstesnis greitis - skaitymo 1000 mb/s, rašymo 600 mb/s).

 

  • "Lexar CFexpress Gold Series" išsaugo 1750 MB/s skaitymo greitį, įgyja naują 1500 MB/s rašymo greitį ir padidina dydį - dvi naujos 1 TB ir 2 TB talpos kortelės.

 

  • "LEXAR CFexpress Diamond Type B" ir "Gold Type A" turi VPG400 standarto įvertinimą, kuris užtikrina, kad įrašant vaizdo įrašus minimali įrašymo sparta būtų ne mažesnė kaip 400 MB/s ir kadrai nenukristų.

 

Su naujomis "Lexar CFexpress" atminties kortelėmis naudotojai gali pereiti nuo senesnės ir lėtesnės technologijos (XQD) prie naujausios CFexpress technologijos už daug prieinamesnę kainą. Ši nauja technologija ypač svarbi pradinio ir vidutinio lygio fotoaparatams, palaikantiems CFexpress technologiją, todėl naudotojai gali mėgautis greitesne ir stabilesne technologija, fiksuodami aukštos kokybės vaizdo įrašus ir nuotraukas.

 

Kainos ir pristatymas

Naujos kortelės jau gali būti pristatytos nedelsiant.

"Lexar CFexpress" galima įsigyti nuo 241 EUR (CFexpress Pro Silver Serie R1750/W1300 128GB)

 

Dėl papildomos informacijos kreipkitės adresu karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės specifikacijos

 

  • Didelis rašymo ir skaitymo greitis
  • Stabili technologija, palaikanti didesnį kadrų dažnį
  • Profesionaliam naudojimui
  • Pagreitinkite darbo eigą

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas