2021-11-04 09:00Pressmeddelande

Lengvas objektyvas su puikiu našumu, skirtas Sony  

Naujasis Samyang AF 50 mm F1.4 FE II yra lengvas fiksuoto židinio objektyvas, kuriame didelis našumas derinamas su mažu dydžiu.

 

Tik 420 g sveriantis objektyvas yra mažiausias (88,9 mm) ir lengviausias tarp visų didelės diafragmos standartinių 50 mm židinio nuotolio objektyvų, suderinamų su Sony FE laikikliu.

50 mm objektyvas dažnai laikomas tipišku normaliu objektyvu ir maždaug atitinka vaizdo kampą, kurį matome akimis.

Objektyvas puikiai tinka tiems, kurie nori izoliuoti ir paryškinti objektus fone, sukurti gražų fono suliejimą arba fotografuoti esant silpnam apšvietimui.

 

Optinis dizainas susideda iš 11 elementų 8 grupėse (2 ASP, 3 HR ir 1 ED). Kartu su Sony viso kadro vaizdo jutikliu šis objektyvas užtikrina puikų ryškumą ir kontrastą visose vaizdo srityse.

9 lapelių diafragma sukuria sklandų ir natūralų „bokeh“ efektą, o objektą lengva išskirti nuostabiu būdu ir sukurti gražų fono suliejimą.

 

Naudojamas Samyang Linear STM (žingsninis variklis), jis tenkina tiek fotografus, tiek vaizdo operatorius, tyliau ir tiksliau valdydamas didesnius ir sunkesnius fokusuojančių objektyvų grupes.

 

Objektyvo šone yra pasirinktinis jungiklis, kurį galima nustatyti, kad būtų galima reguliuoti diafragmą sukant fokusavimo žiedą. Naudodami papildomai pasirenkamą objektyvo konsolę, galite nustatyti režimą, kad jis atitiktų jūsų pageidavimus (ateityje atnaujinus programinę įrangą bus pridėta daugiau funkcijų).

 

Kaip ir anksčiau išleistas AF 24-70 f/2,8 FE, naujasis 50 mm turi mikro rašto guminį fokusavimo žiedą, todėl puikiai jaučiamas, o sandarumas užtikrina naudojimą net atšiauriomis oro sąlygomis.

 

Objektyvas tinka daugeliui situacijų ir yra puikus objektyvas, jei norite filmuoti ar fotografuoti žmones ir tuo pačiu į vaizdą įtraukti aplinką.

 

Kaina ir prieinamumas

Naujas objektyvas prekyboje pasirodys  2021m. gruodžio mėn.

Rekomenduojama pardavimo kaina 679 EUR.

 

Daugiau informacijos: karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės specifikacijos

 

  • Svoris tik 420g
  • Puiki vaizdo kokybė
  • MOD tik 0,4m
  • Filtro dydis 72mm
  • Samyang STM (Stepping Motor) varikliukas
  • Apsaugotas nuo skirtingų oro sąlygų
  • 9 diafragmos lapeliai sukuria sklandų ir natūralų „bokeh“ efektą
  • Tinka filmuoti ir fotografuoti


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas