2022-06-08 12:00Pressmeddelande

Kūrybingas išmaniojo telefono stabilizatorius

Zhiyun Smooth Q4Zhiyun Smooth Q4

Šiandien vis daugiau turinio sukuriama naudojant išmaniuosius telefonus, todėl tampa vis svarbiau sukurti unikalius vaizdo įrašus, kurie išsiskirtų iš minios, kad jūsų žinutė būtų perduota.

 

Jūsų vaizdo įraše gali būti nuostabaus turinio, bet jei vaizdas siūbuoja ir dreba, visa patirtis sugadinta. Gali būti sunku išlaikyti ranką stabiliai, todėl čia pravers naujasis išmaniojo telefono stabilizatorius „Smooth Q4“ iš Zhiyun.

 

Naujasis 3 ašių stabilizatorius sukurtas itin greito fotografavimo ir filmavimo  galimybėms, galimybei filmuoti unikalius vaizdo įrašus ir paskatinti jūsų kūrybiškumą. Skirta judančiam gyvenimo būdui, madai, filmų kūrėjams, tiesioginėms transliacijoms, vaizdo įrašų kūrėjams ir nuomonės formuotojams

 

Visiškai naujas „Smooth Q4“ korpuso dizainas ir geresnis pojūtis bei sukibimas palengvina žaibišką išskleidimą ir sudėjimą. Vienu spustelėjimu lengva perjungti kraštovaizdžio ir portreto režimus. Stabilizatorius turi paprastą ir sklandų valdymą viena ranka su daugiafunkciu valdymo ratuku ir leidžia filmų kūrėjams reguliuoti ryškumą ir židinio nuotolį vienu paspaudimu. Dėl gerai sutvarkyto, patobulinto valdymo skydelio ir intuityvių indikatorių peržiūrėti ir perjungti skirtingus fotografavimo režimus dar niekada nebuvo taip paprasta.

 

„Smooth Q4“ taip pat turi dvipusę galingą magnetinę lemputę su 5500K su keturiais reguliuojamo ryškumo lygiais. Apšvietimas yra puikus, jei fotografuojate tamsioje aplinkoje arba norite vaizdo įrašui suteikti papildomo paryškinimo.

 

Suporuotas su aplikacija Smoot Q4 atveria naujas kūrybines dimensijas Specialioje ZY CAMI programoje yra visiškai nauja funkcija SMART Templates BTS (užkulisiniai). Ši funkcija leidžia vartotojams filmuoti naudojant pasirinktą šabloną, kuris imituoja BTS kameros judesį, rodydamas filmo kūrėjui, kaip geriausia pajudinti kamerą norint nufilmuoti šabloninį vaizdo įrašą. Tada naudotojai gali palyginti savo filmuotą medžiagą vienas šalia kito, padalytame ekrane su šablonu nufilmavę filmuotą medžiagą, kad galėtų juos palyginti.

 

Tai, be programos filtrų, muzikos ir specialiųjų efektų, reiškia, kad jūsų vaizdo įrašai tikrai gali išsiskirti. Tiesiog pasirinkite norimus režimus programėlėje ZY CAMIi, o SMOOTH Q4 automatiškai padės vaizdo operatoriams sukurti nuostabius šedevrus.

 

 

Kaina ir prieinamumas:

 

Naujasis Smooth Q4 pasirodys prekyboje 2022m. birželį

Rekomenduojama pardavimo kaina 149 EUR

 

Daugiau informacijos karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės savybės

 

  • Ypatingai mažas
  • Lengvas 370g
  • Dvipusės magnetinės lempos
  • Lengva keisti režimus
  • 215mm integruotas prailginimo strypas


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun, SmallRig, Nanlux, Chasing, B&W Outdoor Cases, Datavideo, Dynacore, Boundary, Gomatic, Rhino, ThinkTank ir Velbon. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas