2020-12-03 07:01Pressmeddelande

Geriausias universalus Tamron objektyvas jau čia

 

Naujasis Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD sujungia geriausius iš daugelio pasaulių. Jis yra lengvas ir kompaktiškas, turi daugumai fotografijos rūšių – nuo kraštovaizdžio plačiu kampu iki portretų su svajingu bokeh – tinkantį mastelio diapazoną ir dėl patogaus mažiausio atstumo nuo fotografuojamo objekto jis tinka ir makrofotografijai. Be to, Tamron per visą mastelio diapazoną įmontavo f/2.8 diafragmą!

 

Kalbant apie Sony E viso kadro sistemos objektyvus, Tamron yra vienas konkurencingiausių gamintojų. Dabar atėjo laikas kompaktiškam universaliam objektyvui, specialiai suprojektuotam puikiai atitikti Sony APS-C A 6000 seriją. Tai yra kokybiškas didelio našumo objektyvas, visai kaip ir kiti Sony fotoaparatams skirti Tamron objektyvai.

 

Naujojo objektyvo platus kampas prasideda nuo 17 mm, kuris puikiai tinka fotografuoti kraštovaizdį ir architektūrą, ir siekia iki 70 mm, kas nuostabiai tinka fotografuoti portretus. Šiuo diapazonu jis yra pirmasis pasaulyje APS-C veidrodiniams fotoaparatams skirtas f/2.8 greitojo priartinimo objektyvas pasiekęs 4,1 karto priartinimo santykį.

 

Objektyvas turi Tamron sukurtą VC (vibracijos kompensavimo) mechanizmą, kuris sumažina fotoaparato drebėjimą, ir išimtinai vibracijos kompensavimui skirtą MPU (mikroprocesoriaus įrenginį). To rezultatas yra greitesnis, tikslesnis AF našumas ir nuosekliau galingas VC (vibracijos kompensavimas).

Specialiai optimizuotas filmavimui, filmuojant šis VC mechanizmas naudoja AI technologiją. RXD žingsninis varikliukas užtikrina sklandų, tačiau ir greitą automatinį fokusavimą, puikiai tinka tiek nuotraukoms, tiek vaizdo įrašams ir yra suderinamas su daugeliu fotoaparato ypatybių bei funkcijų, įskaitant greitą hibridinį AF ir akių AF.

 

 

Optinė konstrukcija

Naujojo 17-70 mm F/2.8 objektyvo optinėje konstrukcijoje yra 16–a elementų 12–oje grupių. Du GM (stiklo liejimo asferiniai) lęšių elementai ir vienas hibridinis asferinis lęšio elementas yra išdėstyti tiksliai išlaikyti aukštą raišką nuo krašto iki krašto. 2,8 diafragma susideda iš 9 lapelių, todėl galimas gražus kreminis bokeh efektas. Dėl puikios optinės konstrukcijos priartinus galima fokusuoti nuo 0,19 m, o tai puikiai tinka ir makrofotografijai.

 

Objektyvas turi drėgmei atsparią konstrukciją ir fluoro dangą, kuri suteikia papildomą apsaugą ir dėl kurios objektyvą galima naudoti net atšiauriomis oro sąlygomis.

 

Kaina ir pristatymas:

Objektyvas bus pradėtas gabenti 2021 m. sausio mėnesį, o rekomenduojama mažmeninė kaina yra 899 EUR.

Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome kreiptis į karolis.purickas@focusnordic.lt

 

Pagrindinės specifikacijos:

  • Puikiai tinka visų tipų fotografijai ir filmavimui
  • Didelės spartos F/2.8 diafragma per visą mastelio diapazoną
  • Filtro dydis 67 mm, toks pat kaip ir kitų Sony E skirtų Tamron objektyvų
  • Drėgmei atspari konstrukcija
  • Sukurta Sony APS-C
  • Sveria tik 525g


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas