2021-02-18 14:59Pressmeddelande

Focus Nordic didžiuojasi tapęs HP Sprocket platintoju.

 

 

Dar niekad nebuvo taip paprasta spausdinti, kaip su HP Sprocket. Šis kompaktiškas spausdintuvas sukurtas, kad visur galėtų keliauti su jumis.
„Sprocket“ spausdintuvas yra stilingo ir modernaus dizaino, o mažiausias spausdintuvo modelis yra maždaug tokio paties dydžio, kaip išmanusis telefonas.
Spausdintuvas suteiks galimybę spausdinti tiesiai iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio. Tai atliksite taip pat lengvai, kaip skelbiate nuotraukas platformoje „SoMe“.
Naudodami programėlę HP Sprocket, galite akimirksniu spausdinti 5x7,6 cm , 5, 8x8,7 cm arba iki 10x15 cm dydžio nuotraukas ir korteles (priklausomai nuo modelio) bei lengvai jomis dalintis su draugais ar artimaisiais.Programėlė suteikia kūrybines galimybes ir leidžia jums suasmeninti savo nuotraukas prieš spausdinimą pridedant spalvų filtrus, tekstą ir grafinius elementus.


HP Sprocket yra spausdintuvas, teikiantiems pirmenybę galimybei spausdinti aukštos kokybės spaudinius bet kur ir bet kuriuo metu. Spaudiniai puikiai tinka, kai norite atsispausdinti vestuvių ar vakarėlio nuotraukas arba tiesiog norite nuotraukų, kurias galėtumėte prisegti prie šaldytuvo, arba laikykite jas rankinėje. Mažiausias HP Sprocket sveria tik 172 g. Be to, visi spausdintuvai naudoja Bluetooth ryšį, užtikrinantį geriausią ir sklandžiausią spausdinimo patirtį.

 

Kainos ir pristatymas

 

Spausdintuvus pradėsime siųsti 2021 m. kovą.

Rekomenduojama pardavimo kaina yra:

HP SPROCKET LUNA WHITE - 109 EUR

HP SPROCKET SELECT ECLIPSE – 139 EUR

HP SPROCKET STUDIO – 169 EUR

HP ir „Sprocket“ priklauso „HP Inc.“ arba jos dukterinėms įmonėms.

Pagrindiniai techniniai duomenys:

  • Lengvas
  • Stilingas ir modernus dizainas
  • Papildomoms redagavimo ir spausdinimo galimybėms galima iš App Store ir Google Play atsisiųsti iOS ir Android skirtą programėlę HP Sprocket
  • Bluetooth ryšys
  • Puiki fotografijų kokybė

 

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas