2018-10-02 10:00Pressmeddelande

Focus Nordic, didžiausia Europoje fotografijos produktų platintoja, tęsia plėtrą.

null

Prieš kelerius metus Focus Nordic nusprendė plėstis už Skandinavijos ribų ir buvo pradėta prekyba Baltijos šalyse. 2016 metais plėtra tęsėsi į Lenkiją. Dabar Čekija ir Slovakija jungiasi prie Focus Nordic platinimo tinklo.

Kartu su dvejomis naujomis šalimis, Focus Nordic nuo spalio 1 d. tampa oficialia Tamron platintoja Lenkijoje.

Čekija / Slovakija

Nuo pirmos dienos Čekijoje ir Slovakijoje bus 3 darbuotojai bei biuras Prahoje. Keli Focus Nordic jau atstovaujami prekiniai ženklai jau nuo pirmos dienos bus prieinami naujose šalyse, tai: Azden, Crystal Clear, Delkin, Focus, Kodak, Ledgo, Lenspen, Lexar, Lume Cube, Luna, Mitsubishi, Nisi, Pilot Polaroid, Polaroid Originals, Pritt, Pro-Mounts, 3L, Saramonic, Sirui, Transcend, Zhiyun, Walther ir Panasonic.

Sėkmės receptas

„Po mūsų sėkmingos plėtros Baltijos šalyse ir Lenkijoje matome, kad mūsų verslo koncepcija taip pat veikia ir už Skandinavijos regiono ribų“, - sako Focus Nordic generalinis direktorius Jonas Wernbo. „Esame įsitikinę, kad tai bus sėkminga ir Čekijoje bei Slovakijoje.

„Mūsų idėja turėti platų stiprių prekių ženklų asortimentą, 100% dedikuotą fotografijai ir vaizdo įrašams, kartu su veiksmingu platinimu, padėjo mums tapti didžiausiu Europoje platintoju, padėtimi, kurią dabar stipriname. Tačiau tai nėra svarbiausia; mums svarbiausias dalykas yra tai, kaip mus priima mūsų klientai. Mes nesame patenkinti tik tuo, kad esame didžiausi, norime, kad mūsų klientai suvoktų mus kaip geriausius visais lygmenimis. Mūsų siekis yra tai, kad mūsų klientai turėtų matyti mus profesionaliais, patikimais ir su kuriais malonu dirbti.“

„Labai svarbu, kad mūsų tiekėjai taip pat turi tokią pat teigiamą patirtį su mumis ir yra patenkinti, nes tai yra tai kas mums leidžia dar labiau plėstis. Pvz., Tamron, vienas iš mūsų svarbiausių prekių ženklų, nusprendė pakeisti platintoją Lenkijoje į Focus Nordic. Tvirtas įrodymas, kad mes iki šiol buvome sėkmingi.“

„Mes nuolat stengiamės išlaikyti Focus Nordic charakteringą verslo kultūrą. Tai yra ne paprastas darbas sparčiai augančiose kompanijose, bet labai svarbus!“

Daugiau informacijos: karsten.rath@focusnordic.dk

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje.

Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų.

Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.

Kontaktai

Karolis Purickas