2021-09-13 09:00Pressmeddelande

Focus Nordic auga - didžiuojasi galinti būti Think Tank platintoju

Focus Nordic didžiuojasi galėdamas pranešti, kad buvome išrinkti būti naujuoju Think Tank platintoju.

Think Tank yra gerai žinomas ir įsitvirtinęs prekės ženklas Europos rinkoje ir kuria bei gamina kamerų nešiojimo sprendimus dirbantiems profesionalams. Jų produktai gimsta bendradarbiaujant fotografams, videografams ir turinio kūrėjams kartu su savo produktų dizaineriais, turint vieną bendrą tikslą-sukurti išradingiausius ir efektyviausius sprendimus visoms foto ir vaizdo grafikos situacijoms.

Think Tank siūlo platų spektrą fotoaparatų krepšių, kuprinių, „sling“ krepšių, sulankstomų krepšių, kelioninių rankinių ir naudingų priedų, kurie labai palengvina jūsų keliones. Think Tank yra žinoma dėl to, kad gamina kokybiškus, gražaus dizaino krepšius, skirtus keliaujantiems profesionalams, todėl išmaniai galite pasiimti viską, ko jums reikia. Nešiojimo sprendimai turi lengvą prieigą, fantastišką turinio išdėstymą, protingas detales, pritaikomą interjerą, puikią ergonomiką, yra lengvi ir pagaminti iš aukščiausios kokybės audinių, kurie bus ilgaamžiai. Nesvarbu, kur esate ar kur einate, aukštos kokybės krepšiai tiks bet kokiam poreikiui-nuo mažesnių dėkliukų, objektyvų dėklų ir kuprinių iki didesnių krepšių ant ratukų.

Think Tank apibūdina savo misiją: „Esame apsėsti detalių. Kokybė slypi detalėse. Mes didžiuojamės žinodami, kad mūsų produktai gali susidoroti su visomis sąlygomis, kurios gali atsirasti fotografuojant.“ Detalumo jausmą ir technologijas galima rasti tiek „Think Tank“, tiek „MindShift Gear“ gaminiuose, o daugelis produktų yra patentuoti unikaliam dizaino sprendimui dėl tos pačios priežasties, kaip ir jų misija: produktai visada turėtų padėti fotografams „Būkite pasirengę prieš akimirką“.

Focus Nordic auga, nes prieš metus veikusi 11-oje rinkų, dabar bendrovė yra pirmaujanti fotografijos, vaizdo įrašimo ir optikos irangos platintoja Europoje, turinti daugiau nei 70 prekės ženklų 28 rinkose. Pridėję aukštos kokybės Think Tank, džiaugiamės galėdami dar labiau išplėsti savo jau platų produktų asortimentą.

Think Tank yra JAV įsikūrusi kompanija, kurią 2005 metais įkūrė dizaineriai Doug Murdoch, Mike Sturm ir garsūs fotografai Deanne Fitzmaurice ir Kurt Rogers. Think Tank, kuris apibrėžiamas kaip idėjas kurianti organizacija, puikiai apibūdina įmonės kultūrą ir misiją kurti išradingus naujus nešiojimo sprendimus. Think Tank nuo 2005 metų sukūrė daugybę naujovių, kurioms konkurentai neprilygsta.

Think Tank filosofija paprasta: mūsų gaminiai turėtų patobulinti akimirką, o ne atitraukti jos dėmesį.

Think Tank asortimentą bus galima įsigyti Focus Nordic nuo 2021 m. Rugsėjo 13 d.

Daugiau informacijos karolis.purickas@focusnordic.lt


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas