2016-06-08 16:00Pressmeddelande

DxO atnaujina OpticsPro iki 11 versijos ir suteikia savo kamerai, DxO One, naujas funkcijas

null

DxO kompanija, pasaulyje lyderiaujanti savo pažangiais foto redagavimo sprendimais ir kurios technologija yra naudojama daugiau kaip 300 milijonuose produktų visame pasaulyje, atnaujina savo RAW konverterį OpticsPro iki 11 versijos.

Tuo pačiu metu, kompanija pristato naują aplikacijos versiją, skirtą DxO ONE. Nauja aplikacija automatiškai atnaujina kameros mikroprogramą ir suteikia jai naujas funkcijas.

Triukšmų mažinimas pasiekia naują lygį su OpticsPro 11

DxO PRIME, technologija triukšmų mažinimui esanti OpticsPro ir industrijos standartas triukšmų mažinime, gauna didžiulius patobulinimus šioje versijoje, PRIME 2016. Ji taip pat gauna daug įrankių automatinei korekcijai. Vos keli paspaudimai ir nuotrauka pagerinta, priešingu atveju, tai reikalautų daug žinių ir laiko apdorojimui.

DxO Prime 2016, geresnis ir greitesnis

DxO OpticsPro 11 turintis PRIME 2016, kuris yra geresnis ir greitesnis nei prieš tai buvusiose versijose ir kuris geba atlikti triukšmų mažinimą nuotraukose, padarytose su didesniu ISO nei prieš tai. Triukšmų mažinimas yra atliekamas taip, kad tamsesnės (angl. toned) ir detalios vaizdo vietos, kaip ir neryškios vietos (bokeh) yra išsaugomos. Netgi detalės tamsiuose vaizdo dalyse yra išsaugomos, o triukšmų mažinimas atliekamas automatiškai nuskaitant kamerosmeta duomenis.

Nepaisant didelio funkcionalumo ir kokybės patobulinimo, visas procesas yra iki keturių kartų greitesnis nei prieš tai.

„Naujasis DxO PRIME triukšmų mažinimas yra nepakartojamas“, sako profesionalus fotografas Mike Mezeul. „Jis suteikia man galimybę fotografuoti su neįtikėtinai dideliu ISO ir vis tiek išgauti sodrų ir detalų kadrą be triukšmų“.

Kiti patobulinti įrankiai, įskaitant naują pilno ekrano režimą

DxO OpticsPro 11 dar prideda kitas naudingas funkcijas:

  • Automatinis mikrokontrasto režimas, kuris pagerina vaizdo kokybę, tuo pačiu metu išsaugodamas veidus ir susitvarko su triukšmais.
  • Pasirenkamas tono valdymas išgauna natūralius rezultatus, efektyviai atkuria informaciją šešėliuose ir šviesesnėse vietose.
  • Nauja raudonų akių panaikinimo funkcija, sujungta su veidų atpažinimu, lengviau panaikina raudonas akis iškart keliuose veiduose nuotraukoje vienu paspaudimu.
  • Naujas, pilno ekrano režimas, pašalina blaškančią netvarką, kad būtų galima lengviau sutelkti dėmesį atrenkant, atmetant ir reitinguojant nuotraukas, o naujos trumposios nuorodos sukurtos paspartinti atrinkimo procesą.

Dar daugiau palaikomų kamerų

DxO OpticsPro nuskaito jūsų nuotraukos meta duomenis ir informuoja jus apie reikiamą atsisiųsti kameros ir objektyvo modulį.

Parsisiųstojo modulio dėka, OpticsPro automatiškai ir sumaniai pritaiko tokias korekcijas kaip iškraipymas, chromatinės aberacijos, vinjetavimas ir objektyvo minkštumas. Su šiuo leidimu, DxO Optics Pro 11 išplečia naujų kamerų palaikymą, įskaitant Nikon naują flagmaną D5 ir dabar palaikomų kamerų ir objektyvų kombinacijų yra per 28000.

Naujos DxO ONE funkcijos

Nauja DxO ONE aplikacija v1.4, kurią dabar galite nemokamai atsisiųsti iš AppStore, suteikia DxO ONE naujas funkcijas.

Naujos funkcijos suteiktos po vertingo grįžtamojo ryšio iš fotografų iš viso pasaulio ir tai yra geras pavyzdys to, kaip DxO ONE yra produktas, kuris tampa vis geresnis ir geresnis, ir vartotojams nereikia pirkti naujos kameros.

Naujos funkcijos 1.4 versijoje:

  • Galimybė pridėti autorinių teisių informaciją į nuotraukos Exif duomenis.
  • Vandens ženklo uždėjimo funkcija tiesiai kameroje.
  • Nauja paprastesnė vartotojo sąsaja, greitesniam visų funkcijų pasiekimui.

„Visai kaip mano DSLR fotoaparatas ir vienakojis, DxO ONE tapo svarbiu mano darbo įrankiu, tikrai ne mažiausiu, dėl galimybės dalintis nuotraukomis su mano pavaldiniais priskiriant jiems užduotis“ - sako John Tawley, gerai žinomas automobilių fotografas. „Su naujomis autorių teisių pridėjimo ir vandens ženklo funkcijomis, aš ne tik galiu greitai dalintis nuotraukomis, bet ir galiu būti ramus, kad mano nuotraukos nebus platinamos be mano sutikimo.“

Kaina ir prieinamumas

DxO OpticsPro 11 galimas dviejų versijų, Essentials ir Elite, abi versijos galimos PC ir Mac sistemoms. Programinė įranga bus prekyboje nuo birželio mėnesio:

  • DxO OpticsPro 11 Essential Edition. Kaina nuo 89 EUR
  • DxO OpticsPro 11 Elite Edition. Kaina nuo 129 EUR
  • DxO ONE APP. Nemokamai iš AppStore

Jeigu įsigijote senesnę versiją po 2016 m. balandžio 1 d., galite nemokamai atsinaujinti į naujausią versiją per DxO puslapį www.dxo.com

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region.

Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories.

We represent Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, DxO One, Kenko, 360fly, Metz, Nissin, Sirui, Steiner, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.

Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated.

At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide.

Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Lomography, Polaroid, Polaroid Originals, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas