2020-09-17 09:32Pressmeddelande

Artėja žiema!

Mes visi mylime baltą ir šaltą žiemą, bet tie, kas fotografavo žiemą, žino, kad rankose itin šalta laikyti fotoaparatą ir trikojį.

Valerret pirštinės yra naujas prekės ženklas ir pirštinių gamintojas, kuris išgelbės mūsų rankas nuo šalčio ir padės mums išlaikyti šilumą ir kūrybingumą per visą žiemą.

 

Su įprastomis žieminėmis pirštinėmis beveik neįmanoma reguliuoti fotoaparato nustatymų ar keisti objektyvų. Fotoaparato reguliavimo ratukus ir mygtukus gali būti sunku pasiekti, todėl daugelis fotografų nusiima pirštines ir šaldami rankas mėgina naudotis fotoaparatu. Nieko nėra blogiau kai dėl šąlančių pirštų tenka anksčiau nei suplanuota baigti fotosesiją.

Valerret pateikia 7 modelius, kurie patenkins kiekvieno poreikius: nuo fotografo mėgėjo, fotografuojančio rogutėmis važinėjančius vaikus, iki profesionalaus fotografo, fotografuojančio baltas meškas užpoliarėje. Kiekvienas išsirinks sau tenkantį modelį:

 

VALLERRET POWER STRETCH PRO LINER WITH TOUCH Vidinės pirštinės, skirtos dirbti su jutikliniu ekranu, yra puikus pagrindinis šildantis sluoksnis šaltomis dienomis, todėl puikiai papildo jūsų turimas pirštines.

Rekomenduojama kaina: 29,99 EUR

 

VALLERRET URBEX PHOTOGRAPHY GLOVE BROWN „Urbex“ pirštinės skirtos padėti miesto fotografams išlaikyti šilumą, stilių ir funkcionalumą. Šios abiejų lyčių asmenims skirtos pirštinės pagamintos iš tikros ožkų odos, 100 % merino vilnos ir gali būti naudojamos darbui su jutikliniu ekranu.

Rekomenduojama kaina: 74,99 EUR

 

VALLERRET W'S NORDIC PHOTOGRAPHY GLOVE W’s Nordic“ yra pirštinės, skirtos kasdieniam naudojimui: nuo kraštovaizdžių fotografavimo ir kelionių pėsčiomis iki fotografavimo žiemos portretų gatvėje.

Rekomenduojama kaina: 74,99 EUR

 

 

VALLERRET MARKHOF PRO 2.0 PHOTOGRAPHY GLOVE BLACK Nuo gatvių iki kalnų viršūnių – „Markhof Pro 2.0“ universalias ir praktiškas pirštines verta visada turėti su savimi.

Rekomenduojama kaina: 74,99 EUR

 

VALLERRET IPSOOT PHOTOGRAPHY GLOVE IPSOOT fotografavimui skirtos pirštinės yra ABIEJŲ LYČIŲ ASMENIMS ir sudėtingesnėms sąlygoms skirtos pirštinės, užtikrinančios papildomą apsaugą nukritus oro temperatūrai.

Rekomenduojama kaina: 99,99 EUR

 

 

VALLERRET SKADI ZIPPER MITT PSP Šis universalus du viename derinys užtikrina kumštinių pirštinių teikiamą šilumą ir galimybę valdyti fotoaparato reguliavimo ratukus vienu ar keturiais pirštais. Ir visa tai galima atlikti atsegus vos vieną užtrauktuką.

Rekomenduojama kaina: 109,99 EUR

 

 

VALLERRET ALTA OVERMITT BLACK Tarsi miegmaišis jūsų rankoms. „Alta Over-Mitt“ (ABIEJŲ LYČIŲ ASMENIMS) pirštinės, užmautos ant bet kurių Vallerret modelių pirštinių, suteikia papildomą šilumą ir šildo jūsų rankas, kai to jums labiausiai reikia.

Rekomenduojama kaina: 99,99 EUR 

 

 

Pirštinės kurtos remiantis daugelio metų gyvenimo šaltose vietovėse nuo Aliaskos iki Norvegijos patirtimi, todėl galite būti tikri, kad niekada nesušalsite.

Vallerret siekia, kad fotografai žiemos fotografija galėtų mėgautis kasdien visame pasaulyje.

Kai daroma teisingai, žiemos fotografija yra didžiausią pasitenkinimą teikiantis fotografijos žanras.

Pirštines galima įsigyti jau dabar

 

Pagrindiniai techniniai duomenys:

  • Galima rinktis iš kelių modelių
  • Aukšta kokybė
  • Tinka visiems: nuo mėgėjų iki profesionalų
  • Lengvai nustatykite fotoaparato reguliavimo ratukus, spauskite mygtukus ir atlikite kitus veiksmus nenusiimdami pirštinių

 


Apie Focus Nordic - Lithuania

Nuo šiol Focus Nordic yra didžiausia fotografijos produktų platintoja Europoje. Mūsų asortimente yra daug gerai žinomų prekinių ženklų, tiek fotoaparatuose, žiūronuose ir prieduose. Mes atstovaujame Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kodak, Kenko, Hollyland, NiSi, Nissin, Sirui, Kowa, Lexar, Delkin, Transcend, Ricoh/Pentax, Rotolight, Ledgo, Lenspen, Feelworld, Polaroid, Orca, Saramonic, Zhiyun. Taip pat turime ir savo Focus prekinį ženklą po kuriuo yra daug produktų. Mūsų verslo koncepcija – veiksmingai platinti tiesiogiai iš mūsų sandėlio, tiekiant mažmenininkams Skandinavijos ir Baltijos šalyse geriausius produktus. Dideli viso Skandinavijos ir Baltijos šalių prekių pirkimai mums leidžia derėtis dėl produktų geriausių kainų ir jų pristatymo kainos. Focus Nordic veikloje mes aktyviai palaikome geras darbo sąlygas ir gerą mūsų tiekėjų socialinę padėtį visame pasaulyje. Per mūsų narystę verslo socialinės atsakomybės iniciatyvoje (BSCI) palaikome organizacijos elgesio kodeksą. Tai turėtų apimti užtikrinimą, kad tiekėjai gerbtų žmogaus teises ir atitiktų galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.


Kontaktai

Karolis Purickas
Area Manager
Karolis Purickas