2023-05-24 13:00Preses relīze

Zhiyun izlaiž divus jaunus stabilizatorus neierobežotam radošumam

Zhiyun_Weebill_3SZhiyun_Weebill_3S

Neatkarīgi no tā vai fotografējat ar viedtālruni, vai profesionālu kameru, stabilizators varētu būt vissvarīgākais rīks līdzās kamerai. Zhiyun ir viens no vadošajiem satura veidotājiem un filmu veidotājiem paredzēto stabilizatoru ražotājiem un šodien paziņo par divu no saviem populārākajiem stabilizatoriem - Zhiyun Crane M3S un Weebill 3S - atjauninājumu.

 

Zhiyun M3S

Jaunais Zhiyun M3S ir ideāls rīks vlogošanas, ceļošanas un sociālo mediju vajadzībām.

Īpaši kompaktajam, pārnēsājamajam 705 g smagajam stabilizatoram ir lielāka kravnesība nekā tā priekšgājējam un to var izmantot ar populārākajiem pilna kadra fotoaparātiem dažādās objektīvu kombinācijās, taču to var izmantot arī ar mobilajiem tālruņiem un sporta kamerām.

Ergonomika ir uzlabota un lietotāji var to izmantot bez piepūles, pateicoties jaunajam Bluetooth palaidējam, kas ļauj bezvadu režīmā kontrolēt tālummaiņu un ierakstīšanu ar vienu pieskārienu. Jaunā pielāgotā ātrā atbrīvošana "divi vienā" ļauj lietotājam noņemt kameru no stabilizatora, lai nomainītu akumulatoru, bez nepieciešamības mainīt kameras līdzsvaru.

 

Jaunajā M3S ir iebūvēta neliela, taču jaudīga divkrāsu aizpildes gaisma, kas nav lielāka par pirksta nagu.

Pateicoties nesen izstrādātajai tehnoloģijai, ko Zhiyun dēvē par Lumen Amplifier, gaisma var nodrošināt līdz pat 1000 luksiem, un tai ir regulējama 2700-5500K krāsu temperatūra, un tā ir ideāli piemērota, ja, piemēram, vēlaties izgaismot ēnas spilgtā saules gaismā.

Jaunais stabilizators ir aprīkots ar PD ātro uzlādi, kas nozīmē, ka pilnīga uzlāde aizņem tikai divas stundas un maksimālais akumulatora darbības laiks ir līdz 7,5 stundām.

 

Zhiyun Weebill 3S

Weebill stabilizators ir viens no populārākajiem Zhiyun stabilizatoriem profesionāliem satura veidotājiem. Jaunajā stabilizatorā ir vairākas aizraujošas jaunas funkcijas, piemēram, jauni, desmitās paaudzes algoritmi, kas uzlabo stabilizatora veiktspēju. Zhiyun ir pilnveidojis iepriekšējā modeļa ergonomiku un jaunajam SLING 2.5 dizainam ir mīkstāks satvēriens, kas atvieglo stabilizatora turēšanu ilgāku laiku, nenogurstot. Jauno pagarināmo slinga rokturi var noregulēt uz abu roku rokturi un tas ļauj regulēt stabilizatora roktura virzienu pa kreisi un pa labi, kā arī roktura smaguma centru, tādējādi atvieglojot video uzņemšanu zema leņķa un slinga režīmā.

Plaukstas locītavas balstam ir jauna regulējama poga, lai lietotājs varētu pielāgot sev vēlamo leņķi.

 

Jaunajā stabilizatorā Zhiyun ir izvēlējušies vairāk pievērsties vertikālai uzņemšanai un jaunais stabilizators ir aprīkots ar jaunu, inovatīvu ātrās atbrīvošanas mehānismu, kas ļauj lietotājam viegli pārslēgties starp portreta un ainavas režīmu, nepārbalansējot stabilizatoru.

Tāpat kā jaunais M3S, arī Weebill 3S ir aprīkots ar Lumen Amplifier tehnoloģiju, un aizpildes gaisma nodrošina spēcīgu 1000 luksu gaismu un regulējamu krāsu temperatūru 2600-5500K ar CRI 90+.

 

Stabilizatora priekšpusē ir divas pielāgojamas pogas, kuras var iestatīt un pielāgot atbilstoši lietotāja vēlmēm. Stabilizators var arī sazināties ar visizplatītākajiem kameru modeļiem, izmantojot Bluetooth, tāpēc jums nav nepieciešams kabelis.

Stabilizatora akumulatora darbības laiks ir 12 stundas un tas pilnībā darbojas tikai divu stundu laikā pēc PD uzlādes.

Jaunais Weebill 3S ir pilnībā saderīgs ar Zhiyun Transmount piederumu ekosistēmu uzraudzībai un bezvadu vadībai.

 

 

Cenas un piegāde

Jaunie stabilizatori būs pieejami 2023. Gada Jūnijā.

Ieteicamā pārdošanas cena ir:

Zhiyun Weebill 3S kombinētais stabilizators – EUR 485;-

Zhiyun Weebill 3S stabilizators – EUR 349;-

Zhiyun Crane M3S kombinētais stabilizators – EUR 394;-

Zhiyun Crane M3S stabilizators – EUR 349;-

 

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

 

  • Īpaši kompakts un ar lielu kravnesību (Zhiyun Crane M3S)
  • Iebūvēta divkrāsu aizpildes gaisma (Zhiyun Crane M3S)
  • Uzlabota ergonomika (Zhiyun Weebill 3S)
  • Jauna inovatīva ātrā atbrīvošana (Zhiyun Weebill 3S)

 

 

 

 

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs