2020-12-03 07:01Preses relīze

Vislabākais Tamron visaptverošs objektīvs ir klāt

Jaunais Tamron 17-70 mm F/2.8 Di III-A VC RXD objektīvs apvieno vislabāko no daudzām jomām. Objektīvs ir kompakts un viegls, tam ir tālummaiņas diapazons, kas piemērots lielākajai daļai fotografēšanas veidu no platleņķa ainavas līdz portretiem ar krēmveida bokē efektu un ar lielu minimālo objekta attālumu, tas ir piemērots arī makro fotografēšanai. Papildus tam Tamron ir izvietojis f/2.8 diafragmu visā tālummaiņas diapazonā!

 

Tamron ir viens no viskonkurētspējīgākajiem ražotājiem, kad izgatavo objektīvus Sony E fotokameras pilnkadra sistēmai. Tagad ir pienācis laiks kompaktajam universālajam objektīvam, kas īpaši izstrādāts tā, lai tas lieliski iederētos Sony APS-C A 6000 objektīvu sērijā. Tas ir objektīvs ar augstu veiktspēju un uzbūves kvalitāti, tāpat kā citi Tamron objektīvi Sony fotokamerām.

 

Jaunais objektīvs sākas ar 17 mm platleņķa objektīva izmēru, kas ir ideāli piemērots ainavu un arhitektūras fotografēšanai, un diapazons ir līdz 70 mm, kas ir lieliski piemērots portretu fotografēšanai. Ar šo diapazonu tas ir pirmais f/2.8 ātrgaitas tālummaiņas objektīvs pasaulē APS-C bezspoguļkamerām, lai sasniegtu 4,1 reižu tālummaiņas attiecību.

 

Objektīvs ir aprīkots ar Tamron VC (vibrācijas kompensācijas) mehānismu, lai mazinātu fotokameras trīcēšanu, un datu apstrādes mikroelementi (CPU), kas paredzēts tikai vibrācijas kompensācijai. Rezultāts ir ātrāka, precīzāka AF veiktspēja un konsekventāk jaudīga vibrācijas kompensācija (VC).

Arī VC ir īpaši optimizēta video uzņemšanai. Šis VC mehānisms izmanto mākslīgā intelekta (MI) tehnoloģiju, uzņemot video. Ātrais ļoti klusais soļu mehānisma (RXD) elektromotors nodrošina vienmērīgu, bet tomēr ātru autofokusu un lieliski darbojas gan fotgrafēšanai, gan video un ir saderīgs ar daudzām fotokamerai raksturīgām īpašībām un funkcijām, ieskaitot Fast Hybrid AF (Ātro hibrīdo autofokusu) un Eye AF (Acu AF)

 

Optiskā konstrukcija

Jaunā 17-70mm F/2.8 objektīva optiskā konstrukcija sastāv no 16 elementiem 12 grupās. Divi asfēriskas stikla formas (GM) lēcu elementi un viens hibrīds asfērisks lēcas elements ir precīzi izvietoti, lai uzturētu augstas izšķirtspējas veiktspēju no malas līdz malai.  2,8 diafragma sastāv no deviņiem asmeņiem, lai nodrošinātu krēmīgu bokē efektu. Pateicoties lieliskajai optiskajai konstrukcijai, tālummaiņa var fokusēties tuvu 0,19 m, kas padara to lieliski piemērotu arī makrofotografēšanai.

 

Objektīvam ir mitrumizturīga konstrukcija un fluora pārklājums, kas nodrošina papildu aizsardzību un padara objektīvu noderīgu pat skarbos laikapstākļos. 

 

Izcenojums un piegāde:

Objektīva piegāde sāksies 2021. gada janvārī, un ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir EUR 899,-    

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, nosūtiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas:

  • Ideāli piemērots visu veidu fotografēšanai un video ierakstīšanai
  • Ātrgaitas F/2.8 diafragma visā tālummaiņas diapazonā
  • 67 mm filtra izmērs kā citiem Tamron objektīviem, kas paredzēti Sony E fotokamerām
  • Mitrumizturīga konstrukcija
  • Paredzēts Sony APS-C fotokamerai
  • Sver tikai 525 g


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs