2021-11-04 09:00Preses relīze

Viegls objektīvs ar lielisku veiktspēju priekš Sony

Jaunais Samyang AF 50mm F1.4 FE II ir viegls standarta objektīvs, kas apvieno augstu veiktspēju ar mazu izmēru.

 

Objektīvs, kas sver tikai 420 g, ir mazākais (88,9 mm) un vieglākais starp visiem lielas diafragmas standarta 50 mm fokusa attāluma objektīviem, kas ir saderīgi ar Sony FE stiprinājumu.

Lielisks 50 mm objektīvs bieži tiek uzskatīts par tipisku parastu objektīvu, 50 mm fokusa attālumam ir redzes leņķis, kas ir ļoti tuvs cilvēka acij.

Objektīvs ir lieliski piemērots tiem, kas vēlas izolēt un izcelt objektus uz fona, radīt skaistu fona izplūšanu vai fotografēt vājā apgaismojumā.

 

Optiskā konstrukcija sastāv no 11 elementiem 8 grupās (2 ASP, 3 HR un 1 ED). Apvienojumā ar Sony pilna kadra attēla sensoru šis objektīvs nodrošina izcilu asumu un kontrastu visā attēlā.

9 diafragmas asmeņi rada vienmērīgu un dabisku bokeh efektu, ir viegli izcelt objektu fantastiskā veidā un radīt skaistu fona izplūšanu.

 

Aprīkots ar Samyang's Linear STM (Stepping Motor), tas apmierina gan fotogrāfus, gan videogrāfus ar klusāku un precīzāku, lielāku un smagāku fokusēšanas objektīvu grupu vadību.

 

Objektīva sānos ir pielāgots slēdzis, kuru var iestatīt, lai pielāgotu diafragmas atvērumu, pagriežot fokusa gredzenu. Izmantojot objektīva staciju, varat iestatīt režīmu atbilstoši savām vēlmēm (vairāk funkcijas tiks pievienotas, izmantojot programmaparatūras atjauninājumus nākotnē).

 

Tāpat kā iepriekš izlaistajam AF 24-70 f/2,8 FE, jaunajam 50 mm ir mikroraksta gumijas fokusa gredzens, tāpēc tas ir lieliski lietojams, pret putekļu un mitruma blīvējums nodrošina lietošanu pat skarbos laikapstākļos.

 

Objektīvs iederas daudzās situācijās un ir lielisks objektīvs, ja vēlaties filmēt vai fotografēt cilvēkus un tajā pašā laikā arī apkārtējo vidi.

 

Cenas un piegāde

Objektīva piegādes sāksim Decembrī.

Ieteicamā pārdošanas cena EUR 679,-     

 

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, rakstiet raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

 

  • Svars tikai 420g
  • Izcila attela kvalitāte
  • Min fokusa attālums tikai 0,4m
  • Filtra izmērs 72mm
  • Aprīkots ar Samyang's Linear STM (Stepping Motor)
  • Aizsardzība pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem
  • 9 diafragmas asmeņi rada vienmērīgu un dabisku bokeh efektu
  • Lieliski piemērots gan foto, gan video uzņemšanai


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs