2020-09-17 09:27Preses relīze

Tuvojas ziema!

Mēs visi mīlam sniegiem bagātu ziemu, bet ikviens, kurš ir fotografējis ziemā, zina, ka viena no aukstākajām lietām, ko turēt, ir kameras un statīvi.

Vallerret cimdi ir jauns cimdu zīmols un ražotājs, kas ir paredzēts, lai pasargātu mūsu rokas no sasalšanas un ļautu nesalt un būt radošiem visu ziemu.

 

Ar parastiem ziemas cimdiem ir gandrīz neiespējami pielāgot iestatījumus vai nomainīt objektīvus. Kameras grozāmpogas un pogas var būt grūti aizsniegt, un tāpēc daudzi fotogrāfi (-es) novelk cimdus un izvēlas cīnīties ar aukstām rokām, lai varētu joprojām lietot kameru. Nekas nav sliktāks par salstošiem pirkstiem un ātrāku sesijas pārtraukšanu.

Vallerret ir nācis klajā ar septiņiem modeļiem, kas to visu aptver, sākot no laimīgas bērnu, kas brauc ar kamanām amatierfotografēšanas, vai, ja esat profesionāls fotogrāfs (-e), polārajiem lāčiem polārajā lokā. Ir piemērots modelis katram:

 

VALLERRET POWER STRETCH PRO LINER WITH TOUCH ir lielisks pamatslānis tām dienām, kad jums nepieciešams papildu siltums, padarot to par daudzpusīgu cimdu sastāva papildinājumu.

Ieteiktā cena: 29,90 EUR

 

VALLERRET URBEX  BRŪNI FOTOGRAFĒŠANAS CIMDI Urbex cimdi ir veidoti, lai palīdzētu pilsētas fotogrāfiem saglabāt stila, siltuma un funkcionalitātes līdzsvaru. Šie cimdi abiem dzimumiem ir no īstas kazas ādas, 100% merīno vilnas un ir saderīgi izmantošanai ar skārienekrānu.

Ieteiktā cena: 74,90 EUR

 

VALLERRET W'S NORDIC FOTOGRAFĒŠANAS CIMDI W’s Nordic ir cimdi sievietēm, kas piemēroti ikdienas lietošanai, sākot no ainavu fotografēšanas un kalnā kāpšanai virsotnēs līdz ziemas portretu fotografēšanas uz ielas.

Ieteiktā cena: 74,90 EUR

 

 

VALLERRET MARKHOF PRO 2.0 MELNI FOTOGRAFĒŠANAS CIMDI Markhof Pro 2.0 ir daudzpusīgie funkcionālie un stilīgie cimdi, kurus varat ņemt visur, sākot no ielām līdz virsotnēm.

Ieteiktā cena: 74,90 EUR

 

VALLERRET IPSOOT FOTOGRAFĒŠANAS CIMDI IPSOOT fotografēšanas cimdi ir īpašas izturības cimdi abiem dzimumiem, kas nodrošina papildu aizsardzību pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem, kad temperatūra pazeminās.

Ieteiktā cena: 99,90 EUR

 

 

VALLERRET SKADI ZIPPER MITT PSP Šis daudzpusīgais “divi vienā” cimdu dizains sniedz jums visas dūraiņu siltuma priekšrocības, kā arī pilnīgu elastību, lai darbotos ar grozāmpogām. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams viens pirksts vai četri, tas ir tikai viena vilciena attālumā.

Ieteiktā cena: 109,90 EUR

 

 

VALLERRET ALTA OVERMITT MELNI pārvelkamie dūraiņi (ABIEM DZIMUMIEM) ir pārvelkami pāri jebkuram Vallerret cimdu modelim gluži kā guļammaiss jūsu rokai, palielinot siltumu un turot rokas siltumā, kad tas visvairāk nepieciešams.

Ieteiktā cena: 99,90 EUR

 

 

Cimdi ir izstrādāti no gadiem ilgas dzīvošanas un darbošanās aukstās vietās no Aļaskas līdz Norvēģijai, nodrošinot, ka nekad vairs nesalsiet.

Vallerret ir sevi veltījuši tam, lai ziemas fotografēšana būtu patīkama un pieejama ikdienas fotogrāfiem visā pasaulē.

Pareizi darot, ziemas fotografēšana ir viens no visvērtīgākajiem fotografēšanas veidiem, ko varat piedzīvot.

Cimdi ir tagad pieejami

 

Galvenās specifikācijas:

  • Vairāki modeļi, no kuriem izvēlēties
  • Augsta kvalitāte
  • Der visiem - no amatieriem līdz profesionāļiem
  • Viegli pielāgot kameras grozāmpogas, pogas utt., nenovelkot cimdus

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs