2021-07-21 05:30Preses relīze

Tamron paziņo par jaunu objektīvu Fuji X stiprinajuma kamerām

Tamron ir viens no labākajiem all-in-one tālummaiņas objektīvu ražotājiem.

Jaunais 18-300mm F / 3.5-6.3 Di III-A VC VXD ir pirmais objektīvs, kas izstrādāts Fujifilm X stiprinājuma kamerām. Objektīvs būs pieejams arī Sony E stiprinājuma versijā.

 

Tamron 18-300 mm F3,5-6,3 aptver plašu tālummaiņas diapazonu no aptuveni 27 mm līdz 450 mm (pilna kadra ekvivalents fokusa attālums). Pirmais APS-C bezspoguļa kameras tālummaiņas objektīvs pasaulē ar 16,6x tālummaiņas attiecību, objektīvs sniedz daudzpusīgas all-in-one tālummaiņas objektīva priekšrocības, kas ideāli piemērots plašām fotografēšanas iespējām.

Objektīva AF piedziņas sistēmā tiek izmantots TAMRON lineārais motora fokusa mehānisms VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive), kas nodrošina izcilu klusumu un veiklu sniegumu, objektīvā ir īpaši objektīva elementi, kas izvietoti precīzi, lai uzturētu augstas izšķirtspējas veiktspēju no malas līdz malai un nodrošinātu augstu attēla kvalitāti, kas ir viena no labākajām no visām tālummaiņas objektīviem.

Ar 15 cm MOD (minimālais objekta attālums) platajā galā un maksimālo palielinājuma attiecību 1: 2 šis objektīvs savā kategorijā darbojas pārsteidzoši labi, fotografējot no tuva attāluma. Tas ir aprīkots ar Tamron populāro VC (vibrācijas kompensācijas) mehānismu, kas atbalsta stabilu fotografēšanu pat ultratelefoto fokusa garumā. Un tam ir vienots 67 mm filtra izmērs, tāds pats kā citiem Tamron objektīviem bezspoguļa kamerām.

 

 

Cenas un piegāde

The lens will start ship in end of 2021

Prices will follow later Objektīva piegades sāksies 2021. gada beigās

Cenas tiks paziņotas vēlāk

 

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

 

Galvenās specifikācijas

  • Pirmais 16,6x all-in-one tālummaiņas objektīvs pasaulē.
  • Īpaši ātrs un precīzs AF, VXD lineārā motora fokusa mehānisms, kas ir augstākais līmenis savā klasē.
  • MOD: 15 cm, maksimālais palielinājuma koeficients: 1: 2 18 mm platumā.
  • Vislabākā attēla kvalitāte savā klasē.
  • Izcils VC.
  • Ērts un kompakts.
  • Lietotājam draudzīgas funkcijas (mitrumizturīga konstrukcija, fluora pārklājums, tālummaiņas bloķēšanas slēdzis)

 

 

 

 

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs

Saistītie plašsaziņas līdzekļi