2023-02-20 11:00Preses relīze

Tamron paziņo par jaunu dinamiska platleņķa tālummaiņas objektīva izstrādi Fuji X kamerām

Tamron 11-20mm F2.8 Di III-A RXD for Fuji X-MountTamron 11-20mm F2.8 Di III-A RXD for Fuji X-Mount

Tamron turpina papildināt Fujifilm objektīvu sistēmu ar jaunu, daudzpusīgu un dinamisku platleņķa tālummaiņas objektīvu Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD.

 

Neskatoties uz to, ka objektīvs ir ātrs F2,8 diafragmas tālummaiņas objektīvs, tas ir ļoti mazs un ir ideāli līdzsvarots, kā arī nevainojami sader ar Fujifilm kameru glīto dizainu.

 

Pilna kadra ekvivalentā tālummaiņas diapazona 16,5-30 mm objektīvs ir ideāli piemērots ceļojumiem, ainavu un ielu fotogrāfijai. Objektīvu aizsargā mitrumizturīga konstrukcija un izturīgs fluora pārklājums, kas nodrošina papildu aizsardzību, fotografējot ārā skarbos apstākļos.

Fotografējot ar 11 mm īpaši platleņķa leņķi, objektīvs nodrošina satriecošu tuvplāna uzņemšanas veiktspēju, sasniedzot tikai 0,15 m MOD un maksimālo palielinājuma koeficientu 1:4.

 

Tamron RXD AF pakāpju fokusēšanas motors nodrošina ātru un precīzu autofokusu ar lielisku kustīgu objektu fokusa izsekošanu, lai jūs nekad nepalaistu garām šos svarīgos mirkļus. Turklāt objektīvs ir ļoti kluss, tāpēc tas ir ideāli piemērots gan fotografēšanai, gan video ierakstīšanai vidē, kur nepieciešama klusa mehānika.

 

Pirmās objektīva piegādes plānotas 2023. gada pavasarī. Cena tiks paziņota vēlāk.

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

  • Īpaši platleņķa tālummaiņas objektīvs ar ātru F2,8 apertūru
  • Izcila optiskā veiktspēja
  • Klusa RXD soļu motora vienība, kas ideāli piemērota video izmantošanai
  • 0,15 m MOD pie 11 mm fokusa attāluma radošam īpaši platleņķa makroattēlam
  • Mitrumizturīga konstrukcija un fluora pārklājums papildu aizsardzībai 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs