2020-11-30 12:41Preses relīze

Straumēšanas, apraides un audiovizuālais (AV) risinājums.

Focus Nordic lepojas ar to, ka piedāvā jaunu zīmolu Datavideo savā jaudīgajā foto, video, audio, apgaismojuma un straumēšanas produktu klāstā. Mūsdienās Datavideo ir vienīgais ražotājs pasaulē, kas var piedāvāt pilnīgus risinājumus visiem tiešraides video producēšanas aspektiem. 

 

Neatkarīgi no tā, vai jūs straumējat mūzikas grupas pirmo tiešraides koncertu vienlaicīgi Instagram un Facebook, izveidojat virtuālu ziņu studiju, pārraidat lielu arēnas pasākumu, mijiedarbojaties ar klientiem un citu auditoriju, uzrādat gada finanšu pārskatu, vai vienkārši vēlaties parādīt bērnu futbola kausu pārējam klubam, Datavideo piedāvā risinājumu. 

 

2020. gadā apraides sfēra ir būtiski mainījusies, saka Jonass Vernbo (Jonas Wernbo), Focus Nordic izpilddirektors. “Fizisko sapulču nepieciešamība ar katru dienu samazinās, savukārt interaktīvo sanāksmju nepieciešamība arvien vairāk pieaug. Tajā pašā laikā, kad interaktīvā sanāksme kļūst arvien nozīmīgāka, palielinās pieprasījums pēc pieejamības un iespējas skatīties saturu dažādās platformās.”

 

Datavideo ir ideāls papildinājums Focus Nordic produktu klāstam fotografēšanai, profesionāliem video, gaismām un audio, portfelim no dažiem vispazīstamākajiem nozares zīmoliem. Pēdējo 35 gadu laikā Datavideo ir strauji pieaudzis un mūsdienās ir vadošais inovatīvais profesionālo tiešraides video tehnoloģiju zīmols. Tas ir pazīstams ar straumēšanas, apraides un AV par pieejamu cenu bezpārtraukumu darba plūsmas risinājumiem, un zīmolam ir vairāk nekā 150 produktu klāsts, ieskaitot fotokameras, komutatorus, kodētājus, sakaru ierīces ierakstītājus, pārveidotājus un telesuflierus.

 

Datavideo ir ideāls papildinājums Focus Nordic produktu klāstam fotografēšanai, profesionāliem video, gaismām un audio, portfelim no dažiem vispazīstamākajiem nozares zīmoliem. Focus Nordic izplatīs Datavideo produktus Zviedrijā, Dānijā, Norvēģijā, Somijā, Islandē, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. 

 

Cena un piegāde

Datavideo produktu piegāde tiks veikta nekavējoties. Lai uzzinātu cenu, lūdzu, piesakieties un apmeklējiet Focus Nordic tīmekļa vietni.

 

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, nosūtiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

 

 

 

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs

Saistītie plašsaziņas līdzekļi