2020-10-12 08:01Preses relīze

Straumēšana ir nākotne

Apraides sfēra īsā laika posmā ir būtiski mainījusies. Straumēšana ir pārvērtusies no lietas, kas domāta tikai dažiem specializētiem uzņēmumiem, par lietu, ko pat mazāki ražošanas uzņēmumi var piedāvāt, pateicoties jaunajai tehnoloģijai. Mūsdienās straumēšana ir kompakta, par pieņemamu cenu un pieejama visiem.

 

“Focus Nordic”, vienam no lielākajiem foto izplatītājiem Eiropā, ir plašs straumēšanai paredzētu produktu klāsts. Divi jauni produkti ir video mikseris no “Feelworld” un atsauces monitors no “Seetec”.

 

Feelworld Livepro L1 video mikseris 

Feelworld Livepro L1 ir daudzformātu video mikseris ar četrām augstas izšķirtspējas multivides saskarnes (HDMI)ieejām vairāku kameru producēšanai un reāllaika tiešraides straumēšanai. Ierīce spēj straumēt no jebkurām četrām HDMI ieejām uz jebkuru apraides platformu, izmantojot trešo personu tiešraides straumēšanas programmatūru, piemēram, OBS. Vienkārši savienojiet LIVEPRO L1 video mikseri, un jūs varat pārslēgties tiešraidē starp četrām videokameras ieejām vai savienot datoru PowerPoint slaidu pārraidīšanai vai pat spēļu konsolēm.

 

Tas ir ērti lietojams un aprīkots ar T veida stieņa slēdzi, lai nodrošinātu nevainojamu darbību. Livepro L1 video mikseris atbalsta 14 pārejas efektus un signālu pārslēgšanu. Visa pārslēgšanās notiek reāllaikā, lai jūs varētu tiešraidē straumēt uz jebkuru sociālo plašsaziņas līdzekļu platformu, piemēram, Youtube, Facebook, Tik Tok un daudzām citām. 

 

Livepro L1 video mikseris ir mazs pārslēdzējs, kas ir pietiekami kompakts, lai ietilptu aprīkojuma ietvaros un kameru somās. Tas ir paredzēts integrēšanai ar tipiskām video ražošanas darbplūsmām. Mikserim ir iegriežama skrūve standarta video stiprinājumiem, un tā ērti piestiprinās pie statīva[A1] . Viegls dizains padara to ideāli piemērotu mobilajām video lietojumprogrammām.

 

Miksera piegāde sāksies Oktobra beigās. Ieteicamā pārdošanas cena ir 420,- EUR.

 

Galvenās specifikācijas

  • USB uztveršanas video, kas atbilst ultravioletajam C starojumam (UVC) tiešraides straumēšanai                                           
  • Četras HDMI ieejas                                               
  • Tiešraides priekšskatījuma četras ieejas                                                            
  • Automātiska pārslēgšanās un manuāls slēdzis (T veida stieņa slēdzis)                                                            
  • 14 pārejas efekti, kurus var pārslēgt ar T veida stieņa slēdzi                                                    
  • Audio skaļuma regulēšana                                                          
  • Atbalsta sešu attēlu priekšskatījuma monitoru (PVW)                                                             
  • Licencētas funkcijas, tostarp DSK (no angļu val. downstream keyer), PTZ (panoramēšanas, noliekšanas un tuvināšanas, no angļu val. pan–tilt–zoom) vadība utt.               
  • Kompakts un viegls dizains, līdz ar to tas ietilpst aprīkojuma futrāļos un kameru somās                                  

 

Seetec Atem156 monitors

Seetec Atem156 monitors ir aprīkots ar 15,6 collu plakana konversijas cieta ekrāna (IPS, no angļu val. In-Plane Switching) šķidro kristālu displeja (LCD) paneli. Paša IPS LCD paneļa izšķirtspēja ir 1920 x 1080, kontrasta attiecība 800:1 un gaismas diožu (LED) apgaismojums ar 250 cd/m² spilgtumu, kas nodrošina precīzu video atveidi. Tas apvieno plašu 170° skata leņķi gan horizontālā, gan vertikālā virzienā. 

 

Monitors ir aprīkots ar četrām HDMI ieejām un atbalsta četrkāršā, divkāršā un viena skata pārraudzības funkcijas. Tas ļauj ideāli pārraudzīt daudzkameru darbību jebkurā vietā. Izmantojot četras atsevišķas HDMI pogas, varat ātri pārslēgt HDMI signāla avotu, un ar četriem īsinājumtaustiņiem (F1 ~ F4), varat pielāgot īsinājumtaustiņu funkcijas un ātri tās aktivizēt.     

 

Monitora piegāde sāksies Oktobra beigās. Ieteicamā pārdošanas cena ir 599,- EUR.

 

Galvenās specifikācijas

  • 15,6 collu IPS LCD panelis
  • Rec.709 krāsu standarts
  • Četri īsinājumtaustiņi
  • Četras HDMI ieejas un izejas           
  • Aprīkots ar 12 V līdzstrāvas (DC) ieeju un “V” veida stiprinājuma bateriju plāksni
  • Izgatavots no izturīga un viegla gaisa kuģa alumīnija                    


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs