2020-11-11 13:38Preses relīze

Saramonic ir radījis apvērsumu skaņas sistēmā satura veidotājiem. 

Jaunā Blink 500 Pro B1 un B2 sistēma paceļ jaudu un diapazonu pilnīgi jaunā augstākā līmenī. Pagājušajā gadā laižot klajā bezvadu mikrofona sistēmu Blink, Saramonic radīja revolucionāru veidu, kā mēs izmantojam bezvadu mikrofonus. Ir pienācis laiks ilgi gaidītajam profesionālajam modelim - Saramonic Blink 500 Pro B1 un B2.

Jaunā sērija palielina uzlabotas profesionālās funkcijas, kas nepieciešamas satura veidotājiem, videogrāfiem un tiešraides straumētājiem. Ar paplašinātu diapazonu līdz 100 m un pagarinātu bateriju kalpošanas laiku līdz astoņām stundām lietotāji tagad var brīvāk veikt plašākus, visaptverošākus video, nebaidoties no pārtraukumiem un uzņemšanas visu dienu ar vienu uzlādi.

Jaunais RX duālais kanāls ietver gan TRS, gan TRRS izejas vadus, ļaujot sistēmai ideāli darboties ar vienas lēcas digitālās spoguļkameras (DSLR), bezspoguļa un cita veida fotokamerām, ierakstītājiem, mikseriem, moderniem datoriem un daudz ko citu. Jāmin ir arī, ka sistēma ideāli sader ar viedtālruņiem un planšetdatoriem, kuriem ir austiņu ligzdas. Uztvērējam ir ļoti vēlamais atlasāmās mono/stereo izejas iestatījums, kas ļauj ierakstīt katru mikrofonu, lai atdalītu fotokameras un ierakstītāja mikrofona ieejas kanālus, ja tiek izmantoti divi raidītāji.

Raidītājā ir jauns iebūvēts visaptveroša diapazona mikrofons ar iespaidīgu 39 dB jutību. Tas nodrošina dinamisku, kristāldzidru skaņas kvalitāti raidītājā, kuru viegli var piespraust pie krekla, apkakles vai ieslidināt kabatā. Tas darbojas arī kā tradicionāls ķermeņa komplekta raidītājs ar pievienotu SR-M1 visaptveroša diapazona Lavalier mikrofonu.

Saramonic Blink 500 Pro B1 un B2 sistēma ļauj bezvadu režīmā pārraidīt līnijas līmeņa signālu un nodrošina iespraužamus sprieguma kontaktus mikrofoniem, padarot sistēmu ārkārtīgi daudzpusīgu, jo to var savienot ar praktiski jebkuru audio avotu. Varat izmantot iekļauto Lavalier mikrofonu, pieslēgt mini Shotgun mikrofonu, pievienot austiņas ar mikrofonu vai gandrīz jebkuru 3,5 mm mikrofonu ar vadu standarta TRS veida savienojumu, kas darbosies. Regulējamais mikrofona stiprinājums ļauj jums katru reizi iegūt ideālus mikrofona līmeņus.

Gan uztvērējam, gan raidītājam ir liels un dzidrs organiskās gaismas diodes (OLED) displejs, kas ļauj sekot ieejas režīmam, mikrofona līmeņu savienošanai pārī un daudz kam citam. Jaunums ir arī komplektā iekļautais uzlādējams pārnēsāšanas futrālis, kas ne tikai nodrošina vitāli svarīgu aizsardzību, lai uzglabātu un pārvadātu, bet arī nodrošina uzlādējamu 2000 mAh (B2 sistēmai) iekšējo bateriju, kas ļauj jums uzlādēt sistēmu jebkurā vietā un laikā.

 

Cena un piegāde

Jaunās Saramonic Blink 500 Pro B1 un B2 sistēmas piegāde sāksies Novembra beigās. Ieteicamā pārdošanas cena ir 235,00 EUR.

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, nosūtiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

  • Mazs un kompakts
  • Raidītājs darbojas kā atsevišķs mikrofons, un to var savienot ar Lavalier vai citiem mikrofoniem
  • Iespaidīga jutība - 39 dB
  • Uztvērējs var uztvert līdz diviem raidītājiem
  • Komplektā ir iekļauts uzlādējams pārnēsāšanas futrālis 
  • Raidītājā ir līnija, kas ļauj savienot citu mikrofonu ar 3,5 mm savienojumu


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs