2021-11-29 15:33Preses relīze

Samyang atklāj pavisam jaunu Cinema prime objektīvu klāstu

Samyang vēlreiz parāda pasaulei, kāpēc tas ir viens no pasaulē vadošajiem objektīvu ražotājiem ar ne mazāk kā četriem jauniem kino objektīviem, kas paredzēti profesionālai kinematogrāfijai.

Jaunie objektīvi ir Xeen Anamorphic 50mm T2.3 un Xeen Meister 35mm T1.3, 50mm T1.3 un 85mm T1.3 modeļi. Šie jaunie premium XEEN objektīvi aptver pilna kadra un lielākus sensorus un ir paredzēti augstākās klases digitālajai kinematogrāfijai.

 

 

Xeen Anamorphic 50mm T2.3 2x anamorphic

Jaunais Xeen Anamorphic 50 mm T2.3 paver bezgalīgas jaunas radošās iespējas, padarot iespējamus kadrus, kas iepriekš uzskatīti par neiespējamiem. Svarīga un atšķirīgā anamorfo attēlu vizuālā puse ir nefokusētu fona elementu jeb bokeh parādīšanās.

 

Jaunizveidotā diafragma ar 13 lāpstiņām rada nevainojami ovālus un vienmērīgi apgaismotus ārpusfokusa punktus. Tas nodrošina patīkamu bokeh efektu, ar kuru filmu veidotājiem patiks radoši manipulēt. 50 mm T2.3 objektīvs nodrošina vienmērīgu kinematogrāfisku 2,4:1 kadrus 16:9 iestatījumā. Xeen Anamorphic 50 mm T2.3 ir arī Ø114 mm, nerotējošs priekšējais diametrs, kas ir ideāli piemērots lietošanai ar 4x5 matte mox.

 

 

Xeen Meister 35mm T1.3│50mm T1.3│85mm T1.3

Xeen Meister ir jauna objektīvu sērija, kas ļauj kinematogrāfistiem radīt skaistu, konsekventu un kontrolētu attēla uzplaiksnījumu, vienlaikus saglabājot kontrastu un izvairoties no pārraides zudumiem.

Izmantojot 8K atbalstu un unikālo X pārklājuma tehnoloģiju, lēcas un iekšējos gaismas atspīdumus var efektīvi kontrolēt, lai radītu atšķirīgu izskatu.

Tie maksimāli palielina objekta smalkās emocijas un parāda bagātīgu attēlojumu. Xeen Meister objektīvi ir saskaņoti ar krāsām visā diapazonā, un tiem ir īpaši spilgti T1.3 T-stops. 13 diafragmas lāpstiņas nodrošina izcilu veiktspēju vājā apgaismojumā un skaistu bokeh efektu. PL-mount versijas ietver arī i Technology protokolu, ar kuru lietotāji ar saderīgām kamerām var redzēt un ierakstīt objektīva metadatus, piemēram, fokusa attālumu, diafragmu un fokusa attālumu.

Katram objektīvam ir fokusa pagriešana par 300°, kas palīdz izveidot precīzu fokusa vilkšanu un fokusa skalas ir noliektas, lai atvieglotu iestatījumu apstiprināšanu, pat skatoties uz objektīvu no sāniem.

 

Šie augstākās kvalitātes kinematogrāfijas objektīvi, kuru korpuss ir izgatavots no titāna, ir gatavi papildināt jebkura video satura veidotāja kolekciju, piešķirot tiem greznību pateicoties uz nākotni vērstam dizainam.

 

Jauno objektīvu cenas tiks paziņotas 2021. gada decembra beigās

Paredzams, ka pirmās piegādes saksies 2022. gada martā

 

Galvenās specifikācijas

  • Xeen anamorphic - nodrošina vienmērīgu kinematogrāfisku 2.4:1 kadru 16:9 formātā
  • Xeen anamorphic - jauna izstrādāta diafragma ar 13 atvēruma lāpstiņām, rada perfekti ovālu un vienmērīgi apgaismotu bokē efektu
  • Xeen Meister - 8K atbalsts un unikāla X pārklājuma tehnoloģija
  • Xeen Meister - īpaši spilgta T1.3 T -stop
  • Xeen Meister - objektīva korpuss no titāna


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs