2020-05-29 09:00Preses relīze

Samyang AF 85 mm F1.4 RF objektīvs ideāli piemērots Canon kamerai

Jaunā Canon R5 kamera ir gandrīz ar roku aizsniedzama un ir viena no gada gaidītākajām kamerām. Samyang ir tikko laidis klajā ideāli piemērotu objektīvu šai kamerai - jauno Samyang AF 85 mm F1.4 RF.

 

Šis jaunais objektīvs nodrošina skaistu bokē efektu, izcilu attēla kvalitāti un uzticamu autofokusu. Kopā ar nesen klajā laisto AF 14 mm F2.8 RF objektīvu, jaunais Samyang AF 85 mm F1.4 RF paver jaunas iespējas Canon EOS R kameru lietotājiem. 85 mm fokusa attālums ir visdaudzpusīgākais fokusa attālums portretu fotografēšanai, un tas ļauj fotogrāfam uzņemt satriecošus portretus ar lieliskām detaļām.

 

Iespaidīga optika

AF 85 mm F1.4 RF sastāv no pavisam 11 elementiem astoņās grupās ar četriem augsta refrakcijas indeksa (HRstikliem un ļoti zemas dispersijas (EDlēcām, kas ir paredzētas, lai radītu iespaidīgu attēla kvalitāti no malas līdz malai. Šī lieliskā optiskā konstrukcija kopā ar deviņiem diafragmas asmeņiem nodrošina dabisku, apaļu bokē ar fantastisku ārpus fokusa efektu. Tas rada seklu fokusa dziļumu, kas vienmērīgi izpludina fonu un izceļ stāstu par objektu. 

 

85 mm fokusa attālums apvienojumā ar F1.4 plašo maksimālo diafragmu ļauj fotogrāfiem sasniegt dramatiski seklu lauka dziļumu. Nepieciešams katram kāzu un portretu fotogrāfam šovasar!

 

Papildus lieliskajai optikas konstrukcijai Samyang ir arī aprīkojis objektīvu ar divkāršu lineāru skaņas jeb Dual Linear Sonic Motor (DLSM) fokusa motoru, kas sniedz klusu un efektīvu autofokusa darbību. Tas padara objektīvu lielisku gan fotogrāfiem, gan videogrāfiem. Blīvējums pret laika apstākļu iedarbību aizsargā objektīvu no putekļiem, neliela lietus un sniega, kā arī ļauj uzņemt satriecošus attēlus nebūt ne ideālos apstākļos.

 

Objektīvs būs pieejams 2020.gada Jūlijā un ieteicamā pārdošanas cena ir EUR 639,-     

 

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

  • Viegls un kompakts 
  • Deviņi diafragmas asmeņi sniedz dabisku, apaļu bokē efektu
  • DLSM fokusēšanas motors nodrošina klusu un uzticamu automātisko fokusēšanu.
  • Lielisks objektīvs gan fotogrāfiem, gan videogrāfiem
  • Noturīgs pret laika apstākļu ietekmi

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs