2020-04-20 09:31Preses relīze

Samyang AF 75mm f/1.8 FE objektīvs satriecošu portretu fotografēšanai

Mazā, bet iespaidīgā sērija nāca klajā 2017. gadā, lai apmierinātu pieprasījumu pēc vieglākiem objektīviem ar izcilu optisko veiktspēju bezspoguļkamerām. AF 75 mm f/1,8 FE ir piektais šī populārās sērijas produkts, kas veidots Sony bezspoguļkamerām, kuru mērķauditorija ir portreta un dzīvesveida fotogrāfi. 

 

AF 75 mm f / 1.8 FE cenšas atbilst minimālistiskam dzīvesveidam un sver tikai 230 g un ir 6,9 cm garš. Objektīvs ar lielu diafragmas atvērumu ir lielisks kāzu un portretu fotogrāfiem, atrodoties ceļā. Objektīvs ir veidots pilna kadra sensoram un labi darbojas ar APS-c. 

Ar lielisku optikas dizainu Samyang demonstrē, ka maigs un skaists bokē efekts ir atkarīgs ne tikai no diafragmas, bet arī no unikāla optiskā dizaina. Šis objektīvs kopā satur 10 elementus deviņās grupās un izmanto piecus īpašus elementus no kuriem trīs ir ar īpaši zemu dispersiju un divi ar lielu refrakciju. Šis objektīvs rada neticamu asumu, zemu hromatisko aberāciju un minimālu attēla kropļojumu. Diafragmas atvērums sastāv no deviņiem asmeņiem un ar optisko dizainu rada jauku un apaļu bokē efektu.

Objektīvs nodrošina ātru un stabilu autofokusēšanu, izmantojot jaunu lineāro soļdzinēju (STM). Motors ir ātrs, kluss un precīzs. Tas ir labi piemērots fotogrāfiem un videogrāfiem, kuriem ir svarīgs ātrs un uzticams autofokuss. Tas ir lielisks ātrām un mainīgām situācijām, piemēram, kāzās un bērnu portretu fotografēšanai.

Jauna funkcija šim objektīvam ir pielāgotais slēdzis. Tas ļauj lietotājam pielāgot diafragmu ar fokusa gredzenu, pārslēdzot pielāgoto slēdzi objektīva sānā. Pielāgotā slēdža funkciju var mainīt arī pēc klienta vēlmes, izmantojot programmaparatūru (nepieciešama Samyang objektīva dokstacija).

 

Cena un pieejamība:

Piegādes sāksies Maija sākumā. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: € 379,- iesk. PVN.

 

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, sazinieties ar: raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās funkcijas:

  • Kompakts un viegls
  • Objektīvs ir veidots pilna kadra sensoram un labi darbojas ar APS-c
  • Lielisks kāzu un portretu fotogrāfiem
  • Diafragma sastāv no deviņiem asmeņiem un rada jauku un maigu bokē efektu
  • Labi darbojas gan fotogrāfijām, gan video

 

Specifikācijas:

 Modeļa nosaukums: Samyang AF 75mm f/1.8 FE

Stiprinājums: Sony FE (pilna kadra, bet labi darbojas arī ar APS-c)

DiafragmaF1.8 ~ 22

Minimālais fokusēšanas attālums:: 69 cm

Objektīva uzbūve: 10 elementi deviņās grupās (trīs ir ar īpaši zemu dispersiju un divi ar lielu refrakciju)

Filtra izmērs: 58 mm

Diametrs: 65 mm

Garums: 69 mm

Svars: 273g

Svars bez objektīva vāciņa un saules blendes: 230g

 

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs