2023-01-11 14:35Preses relīze

Radošie atjauninājumi no Nanlite

NanliteNanlite

Nanlite izlaiž plašu atjauninājumu savām populārākajām sērijām PavoTube un Forza.

Pēdējā gada laikā Nanlite ir piedalījies vairākās nozares izstādēs un uzklausījis atsauksmes no komerciālās ražošanas komandām, filmēšanas komandām un fotogrāfiem visā pasaulē. Tā rezultātā ir izstrādāti vairāki populārāko produktu uzlabojumi.


PavoTube II 

15C/30C izmanto RGBWW krāsu sajaukšanas tehnoloģiju ar izcilu krāsu atveidi un precīzu krāsu reproducēšanu. Tie ieguvuši plašāku CCT diapazonu 2700-7500K ar G/M±150 regulēšanu, kas nodrošina plašākas apgaismojuma iespējas dažādos diennakts laikos, tādējādi atvieglojot fotogrāfiju un video uzņemšanu daudzveidīgā vidē.

Salīdzinājumā ar iepriekšējām versijām abas lampas nodrošina jaudīgāku izvadi, lai gan to izmēri ir gandrīz vienādi. PavoTube II 15C un PavoTube II 30C ir attiecīgi par 10 % un 20 % spilgtākas. PavoTube II 15C/30C paneļa vadība ir arī optimizēta ar daudz intuitīvāku divu pogu darbību, un tagad lampas ļauj veikt PD3.0 uzlādi, barošanas padevi un programmaparatūras atjaunināšanu, izmantojot C tipa USB portu.


Forza

Forza 60/60B II ir aprīkotas ar satriecošu jaudu ultrakompaktos korpusos, tāpat kā to darīja tās priekšgājējas, apgaismojuma spilgtuma līmenis ir 3420 lx/2 096 lx@1m . 

Forza 60B II ir divi izejas režīmi: parastais maksimālās izejas režīms un novatoriskākais pastāvīgās izejas režīms, kas paredzēts mazām gaismas diodēm. Pārslēdzot uz konstantas izejas režīmu, ir iespējama relatīvi stabila intensitāte. Trokšņa pārvaldība ir uzlabota, lai gaismas izceltos no konkurentiem, samazināts trokšņa līmenis līdz 20 dBA.

Visi jauninājumi un uzlabojumi, kas izmantoti 60 W klāstā, ir integrēti arī jaunajos Forza 300 W un 500 W.

Forza II sērijā ir iestrādāta jauna regulējama dzesēšanas sistēma ar pieejamiem 4 darbības režīmiem: Smart, Pilna ātruma, Zema ātruma un Izslēgts. Trokšņa līmenis Smart režīmā ir samazināts līdz 23 dBA. Arī trokšņa vadība ir ievērojami optimizēta salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes Full speed režīmā. Nebūs nekādu trokšņa traucējumu problēmu, ja fotografēšana notiek skaņu jutīgā vidē, piemēram, interviju laikā.

Forza 300/300B II un 500/500B II krāsu atveidošanas iespējas ir visaptveroši uzlabotas, padarot tās par uzticamu papildinājumu filmu veidotāju rīku klāstam. Forza 300/500 II nodrošina CRI/TLCI 96/97, bet Forza 300B/500B II - vidējo CRI/TLCI 96/97.

Vadības blokam ir jauna kompakta koncepcija ar iekšpusē iebūvētu strāvas adapteri, kas samazina kopējo vadības bloka izmēru Forza 300/300B II par 37 % un Forza 500/500B II par 16 %. Akumulatora V-veida stiprinājuma plāksnes abās pusēs, izliekts jūgs ar vienpusēju bloķēšanas mehānismu un integrēta ātrās noņemšanas ierīce - tas viss nodrošina lielāku ērtību filmēšanas laukumā.

Gan Pavotube, gan jaunā Forza piedāvā visaptverošas vadības metodes, tostarp borta, 2,4G, Bluetooth, DMX/RDM un Nanlink lietotni.

Galvenās specifikācijas Pavotube II

    • Par 10 % un 20 % spilgtāka nekā iepriekšējā versija
    • Plašāks CCT diapazons 2700K-7500K
    • G/M±150 regulēšanas funkcija
    • Lielāka jauda vienāda izmēra gaismekļos PavoTube II 15C/30C attiecīgi par 10 % un 20 % spilgtāki.
    • Divas pogas un viena poga intuitīvai darbībai
    • PavoTube II 15C/30C iebūvēto efektu skaits palielināts līdz 15 no sākotnējiem 6.

 

Galvenās specifikācijas Forza 300/500 II

    • Vairāk gaismas - labāka jauda 
    • Mazāks enerģijas patēriņš, kas nodrošina ilgāku akumulatora darbības laiku
    • Visaptverošas vadības metodes, tostarp iebūvēta, 2.4G, DMX/RDM un NANLINK APP.
    • 11 efektu komplekts Forza 300/500 II un 12 efektu komplekts Forza 300B/500B II ar pielāgojamiem katra efekta parametriem.
    • Gan divu, gan viena akumulatora barošanas risinājums, kas ļauj veikt karsto pieslēgšanu, kā arī maiņu starp maiņstrāvu un līdzstrāvu Forza 300/300B II un 500/500B II.

 

Galvenās specifikācijas Forza 60 II

    • Izcila ventilatora kontrole ar trokšņa līmeni, kas samazināts līdz 20 dBA pat tad, ja ventilators griežas
    • Divi Forza 60B II izejas režīmi - maksimālās izejas režīms un konstantas izejas režīms.
    • Vairākas vadības metodes, tostarp borta, 2.4G, Bluetooth, DMX/RDM.


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs