2018-08-30 15:10Preses relīze

Polaroid Originalals jaunā OneStep + analogā kamera ar integrētu viedtālruņa aplikāciju.

null

Zīmola jaunā ‘’instant’’ kamera piedāvā vairāk veidu, kā spēlēt ar analogo momentāno fotografēšanu, apgūstot radošo rīku un tehniku pasauli ar Bluetooth savienotu viedtālruņu lietotni.

2017.gadā Polaroid iezīmēja savu 80 gadu jubileju, atgriežoties sākotnējā formāta analogajā momentfotogrāfijā ar Polaroid Originalals un Polaroid OneStep 2 kameru atklāšanu. Tagad Polaroid Originalals piedāvā vairāk iespēju izpētīt, veidot un spēlēt, atklājot savu jauno kameru Polaroid OneStep +.

Polaroid OneStep + ir OneStep 2 dabiska attīstība, ieviešot jaunas funkcijas kameras nostalģiskajā dizainā, lai radītu vairāk radošu potenciālu tūlītējai fotografēšanai. Pirmkārt, jaunais portreta objektīvs papildina kameras standarta objektīvu, ļaujot lietotājiem uzņemt tik tuvu kā 1 pēdas attālumā, veidojot perfektus portretus tuvplānā.

OneStep + ir savienojams caur Bluetooth ar viedtālruni izmantojot jauno Polaroid Originalals lietotni. Intuitīvi izstrādāta un viegli lietojama, Polaroid Originalals aplikācija atver 7 jaunus veidus, kā izpētīt analogo momentāno fotografēšanu gan gadījuma, gan apņēmīgiem fotogrāfiem:

Dubultā ekspozīcija:

Uzņemiet divus fotoattēlus vienā kadrā un izveidojiet sirreālas, izteiksmīgas kompozīcijas.

Gaismas krāsošana:

Pagrieziet gaismas avotu pret savu ‘’otu’’, uzzīmējiet attēlus gaisā un uzņemiet to ikoniskā Polaroid bildē.

Taimeris:

Izveidojiet pilnīgi savlaicīgas fotogrāfijas ar 25 sekunžu atpakaļskaitīšanu.

Tālvadības trigeris: paņemiet talvadības pogu savās rokās un nekad nepalaidiet garām grupas fotoattēlu.

Skaņas trigeris:

Uzņemiet bildes sitot plaukstas, lecot baseinā vai kādā citā veidā, lai iegūtu dinamiskas darbības attēlus.

Manuālais režīms:

Precīzi noregulējiet kameras iestatījumus un apgūstiet savu kameru, pilnībā kontrolējot diafragmas atvērumu, aizvara ātrumu, zibspuldzes intensitāti un fotoattēlu izdruku.

Skeneris:

Lietojumprogrammas skeneris, kas speciāli izstrādāts Polaroid bildēm, intuitīvi identificē jūsu fotoattēlus, koriģē spožumu, tāpēc tagad varat kopīgot savus attēlus uzreiz, tiklīdz tos uzņēmāt.

Kameras premium pozicionēšanai, OneStep + kameras priekšējā paneļa plakanā josla tiek papildināta ar sākotnējo OneStep fotokameras ikonu dizainu no 1977. gada, noslēdzot apli no pagātnes līdz pat tagadnei.

OneStep + ir kamera, kas atzīmē nostalģisko analogo šarmu, vienlaikus aptverot radošās iespējas, ko digitālajā pasaulē var piedāvāt. Rezultāts ir analogā momentānā kamera, kas ļauj dažādu prasmju līmeņu fotogrāfiem atklāt jaunu ‘’pasauli’’,izpētīt to un izklaidēties.

The OneStep+. More ways to play.

Cena un pieejamība:

Kamera jau ir pieejama.

Polaroid Originals OneStep+, Mazumtirdzniecības cena: € 169,-

Uzzināt vairak: raimonds.sauss@focusnordic.lv


Polaroid OneStep+ Iespējas

Viegli lietot

Akumulatora darbības laiks līdz 60 dienām

Iebūvēta jaudīga zibspuldze

Iespēja pārvaldīt kameru izmantojot viedtālruni

Akumulatora uzlāde izmantojot USB

Pilna radoša kontrole; manualais režīms, dubultā ekspozīcija, trokšnu trigeris un taimeris.

Darbojas ar i-Type un 600-filmām

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola.

Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem.

Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika.

Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē.

Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem.

Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs