2021-04-21 09:05Preses relīze

Polaroid Go - pasaulē mazākā analogā tūlītējā kamera

Polaroid Go kamera ir veidota, lai sekotu visur, kur vien radošums noved ar pārnēsājamu, labu izskatu un sajūtu. “Mēs esam atgriezušies pie “Polaroid” aizsākumiem, kas ir būt instrumentam un līdzeklim radītājiem, lai virzītu kultūru,” saka “Polaroid” izpilddirektors Oskars Smolokovskis (Oskar Smolokowsk).

 

Tikai 10,5 cm garā, 8,3 cm platā un 6,1 cm garā Polaroid Go kamera ir mazākā analogā tūlītējā kamera pasaulē. Tā tika veidota kā līdzi nēsājams radošs palīgs ar pieskaņotu klasisku, kvadrātveida formāta filmiņas miniatūras versiju. Jaunā kamera un filmiņa iezīmē nozīmīgākās un aizraujošākās izmaiņas “Polaroid” formā pēdējo gadu desmitu laikā.

 

“Polaroid” apraksta kameras iekšējos komponentus kā sakārtotus līdzīgi trīsdimensiju Tetrim, izmantojot rūpīgu kompozīciju, lai iegūtu vienkāršu un dabisku ārpusi, un nodrošinātu pēc iespējas mazāka izmēra tūlītēju analogo kameru.

 

Kamera ir pieejama klasiskā baltā krāsā. Polaroid Go kamera balstās uz “Polaroid” ikoniskā dizaina mantojumu, vienlaikus radot jaunu formātu tūlītējās kameras jaunai paaudzei. Neskatoties uz kompakto izmēru, kamerā ir viss, ko jūs varētu vēlēties no klasiskas tūlītējās kameras - Polaroid Go kamera ietver nesen izstrādātu pašfoto spoguli, taimeri, ilgāk kalpojošu bateriju, dinamisko zibspuldzi, dubulto ekspozīciju un ceļošanai draudzīgus piederumus. Robeža ir iemūžināmais, nevis izmērs.

 

Līdztekus Polaroid Go kameras izlaišanai ir Go filmiņa, kas no jauna iemieso “Polaroid” klasisko kvadrātveida formātu vismazākajā analogajā filmiņā, kādu zīmols jebkad ražojis. Filmiņas loksnes izmērs ir 66,6 mm x 53,9 mm un attēla izmērs - 47 mm x 46mm.

 

Cena un piegāde:

Jaunās Polaroid Go kameras piegāde sāksies 2021. gada jūnijā, ieteicamā pārdošanas cena ir EUR 119,99 ;-

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, nosūtiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

  • Pasaulē mazākā analogā tūlītējā kamera
  • Klasisks kvadrātveida formāts
  • Ikonisks dizains
  • Ilgstoša baterija, kas kalpo līdz pat 15 filmiņu pakām
  • Dubultas ekspozīcijas un pašfoto spogulis.


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs