2020-03-26 08:00Preses relīze

Polaroid - jauna kamera, jauns izskats

Polaroid tiek uzskatīts par vienu no ikoniskākajiem foto zīmoliem un ikonisko fotokameru modeļu ražotāju. Viņi ir veidojuši vēsturi vairāk nekā 80 gadus. 

 

Tagad ir pienācis laiks nākamajam solim Polaroid ceļā - Polaroid kamera Now sērijai.

Martā Polaroid Originals atzīmēs sava 2017. gada atdzimšanas stāsta pēdējo nodaļu, atgriežoties pie oriģinālā nosaukuma “Polaroid” un zīmola apvienošanas, lai radītu produktus, kas pilnvērtīgi vieno cilvēkus.

 

Par godu svētkiem, Polaroid atklāj jauno kameru Polaroid NowPolaroid Now ietver jaunas izliektas plūstošas līnijas, iezīmējot attālināšanos no pagātnes slīpajiem variantiem. Tādā veidā lietotāji kameru var ērti turēt, apskatīt un lietot.

 

Polaroid Now kamera ir viss, ko varat vēlēties no vecmodīgas analogās kameras ar modernām 

īpašībām. Izmantojot jaunizveidoto autofokusa lēcu sistēmu, noturīgāku akumulatoru, precīzu zibspuldzi un draudzīgāku, funkcionālāku kameras dizainu, nekad nav bijis tik viegli uzņemt perfektu Polaroid fotoattēlu neatkarīgi no jūsu fotografēšanas prasmju līmeņa.

 

Polaroid Now ļauj jums koncentrēties uz mirkli, kamēr jaunā tehnoloģija paveic pārējo. Atšķirībā no tā priekšgājējiem, Polaroid OneStep 2 un OneStep+ kamerām, Polaroid Now ir lēcas, kas automātiski pārslēdzas starp attāluma un portreta formātiem, lai katru reizi iegūtu precīzāku uzņēmumu. Vēl viena kameras izcila iezīme ir jaunā, precīzā zibspuldze, kas ņem vērā apgaismojumu, ļaujot sasniegt lieliskus rezultātus zemāka apgaismojuma apstākļos pat tad, ja nelietojat zibspuldzi. Polaroid Now var lepoties arī ar noturīgu akumulatora darbības laiku, lai varētu uzņemt 15 fotofilmu komplektus. Šī īpašība padara to par ideālu papildinājumu jebkuram ceļojumam un piedzīvojumam.

 

Līdzās klasiskajām melnbaltajām krāsām Polaroid Now kameru klāsts būs pieejams ierobežotu laiku katrā no piecām ikoniskajām Polaroid Spectrum krāsām - sarkanā, oranžā, dzeltenā, zaļā un zilā.

 

Būs arī īpašā laidiena Color Wave rāmja i-Type fotofilma. Krāsainā jaunā fotofilma spēj nodrošināt daudz dažādu nokrāsu, sākot no melanholiska blūza līdz sildošiem oranžiem un sarkaniem rāmjiem, kas lieliski piemēroti romantiskiem mirkļiem saules staros.

 

Kamera būs pieejama 2020.gada Marta beigās un ieteicamā pārdošanas cena - EUR 139,- 

 

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv.

 

Galvenās iezīmes:

  • Viegli lietojama One-Step fotografēšana
  • Izturīga, stilīga un krāsaina  
  • Precīzs autofokuss  
  • Divkārša ekspozīcija 
  • Fokusējiet no 0,6 m attālumā līdz bezgalībai  
  • Precīza un jaudīga iebūvētā zibspuldze  
  • Noturīgs akumulators ar vieglu USB uzlādi  
  • Taimeris, lai arī jūs varētu būt kadrā
  • Darbojas ar jauno i-Type un klasisko 600 fotofilmu  


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs