2020-09-01 08:31Preses relīze

Pārveidojiet kameras somu

LowePro jaunā un aizraujošā GearUp Creator Box II soma ir izveidota kā ideāls soma somā (bag-in-a-bag) ceļojuma risinājums kameras aprīkojumam.

Šī soma ir ideāla, ja vēlaties pārveidot esošo somu par kārtīgu kameras somu un/vai[ZA1]  vienkārši sakārtot aprīkojumu savā kameras somā. Ja jūs meklējat ideālu pārnēsājamu risinājumu, lai aizsargātu bezspoguļkameru un objektīvus, šī ir soma jums!

Jaunā GearUp Creator Box sērija no LowePro ir pieejama trīs dažādos izmēros - ML un XL. Tā ir izgatavota no neilona un poliestera maisījuma, kas padara to izturīgu.

Viedā un elastīgā konstrukcija ļauj pielāgot iekšpuses nodalījumu sadalītājus, lai nostiprinātu jūsu bezspoguļkameras, kā arī papildu objektīvus. Iekšējā kabatā ir vieta papildu atmiņas kartei, bet ārējā kabatā - vadiem, objektīva vāciņam un piederumiem.

GearUp Creator Box somai ir jauna QuickDoor atveres sistēma, kas nodrošina ātru un ērtu piekļuvi aprīkojumam, savukārt ar bloķēšanas siksnu ir iespējams nostiprināt visu tieši tur, kur vēlaties.

 

Jauno modeļu cena un piegāde:

Somu piegāde sāksies Septembrī.

  • “LowePro” GearUp Creator box M II soma

Ieliekamā aprīkojuma tilpums: 2 l, iekšpuses izmērs: 13,5 x 8 x 18 cm

Ieteicamā tirgus cena: 33.90,- EUR

 

  • “LowePro” GearUp Creator box L II soma

Ieliekamā aprīkojuma tilpums: 4,5 l, Iekšpuses izmērs: 16,5 x 9,5 x 24 cm

Ieteicamā tirgus cena: 45.90,- EUR

 

 

  • “LowePro” GearUp Creator box XL II soma

Ieliekamā aprīkojuma tilpums: 8 l, iekšpuses izmērs: 21 x 12,5 x 28 cm

Ieteicamā tirgus cena: 56.90,- EUR

 

 

 

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas:

  • Elastīgi polsterēti iekšpuses nodalījumu sadalītāji
  • Nēsājiet atsevišķi vai iekšā lielākās somās
  • Ērta piekļuve
  • Divkāršs bīdāms 360° rāvējslēdzējs ļauj ērti ielikt aprīkojumu un tam piekļūt
  • Pretskrāpējumu atvere ļauj ērti redzēt saturu

 

 



Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs