2022-03-16 13:20Preses relīze

Nanlite turpina savu veiksmes stāstu ar jaunām Pavotube gaismām

NANLITE PAVOTUBE T8-7X NANLITE PAVOTUBE T8-7X

2019. gadā Nanlite izlaida pirmās Pavotube gaismas, tad radošo darbu pasauli pārņēma vētra. Tas bija jauns, kompakts un novatorisks apgaismojuma veids. Kopš tā laika ražotājs ir ieviesis vairākas novatoriskas jaunas gaismas satura veidotājiem un profesionāliem filmu veidotājiem.

Tagad ir pienācis laiks jaunai aizraujošai gaismai ar pikseļu vadību – PavoTube T8–7x

 

Jaunajai Pavotube gaismai ir mūsdienīga forma, kompakts dizains un iebūvēts akumulators, kas ļauj to viegli paņemt līdzi, lai kur jūs dotos.

T8-7X ir 1 m gara un sver tikai 280 g, kas ļauj viegli veidot gaismas zīmējumu un rīkoties ar to uzņemšanas laukumā. Ar tā pārsteidzošajiem pikseļu efektiem jūs iegūstat neierobežotas radošās iespējas un varat izveidot animētus efektus, krāsu izmaiņas, pievienojot saturam kustību.

 

Tā piedāvā lielisku krāsu precizitāti ar vidējo CRI 96 un TCLI 97. Tai ir arī plašs CCT diapazons no 2700K līdz 7500K ar G/M regulējumu, lai dabiski iekļautos katrā uzņemšanas ainā. Krāsu shēmas ir vēl vairāk paplašinātas, nodrošinot piekļuvi 36 000 krāsu opcijām, izmantojot HSI režīmu.

 

PavoTube T8-7X piedāvā vairākas vadības metodes dažādām lietojumprogrammām, tostarp uz korpusa, vadu un bezvadu vadību, apmierinot jebkura lietotāja prasības. Iebūvētais Bluetooth ļauj kontrolēt visu ar Nanlink mobilo lietotni un pat pielāgot un saglabāt savus efektus kā viegli atsaucamus sākotnējos iestatījumus.

Ikvienu radošo zinātkāri var pilnībā apmierināt, pateicoties tā intuitīvajam lietotāja interfeisam CCT, HUE un efektu aptumšošanas regulēšanai. Standarta USB Type-C ports nodrošina vadu kontroliera savienojumu un papildu strāvas bankas uzlādi.

 

Neatkarīgi no tā, vai veidojat saturu sociālajos saziņas līdzekļos vai vairāk iesaistāties filmu veidošanā vai fotosesijās, PavoTube T8-7X būs noderīgs rīks, ko paņemt līdzi.

 

Cenas un piegāde

Jaunās Pavotube gaismas būs pieejamas Aprīlī

Ieteicamā pārdošanas cena ir:

Nanlite Pavotube T8-7X 1 LIGHT KIT 119.00 EUR

Nanlite Pavotube T8-7X 4 LIGHT KIT 469.00 EUR

 

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

 

• Plašs CCT diapazons no 2700-7500K ar G/M pielāgojumiem

• RGBWW krāsu sajaukšanas tehnoloģija, līdz 36000 krāsām

• CRI — 96 un TLCI — 97

• Svars 280g;

• Pikseļu efektu kontrole

• Vairākas vadības metodes: Nanlink APP, DMX/RDM vadība, vadu vadība, vadība uz korpusa


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs