2016-06-03 11:00Preses relīze

Lume Cube – jauns Focus Nordic zīmols

null

Focus Nordic turpina paplašināt savu produktu portfeli ar foto un video iekārtām. Lume Cube, kas ir jauns zīmols Ziemeļvalstīs un Baltijas valstīs, veic unikālu gaismas risinājumu viedtālruņiem, kamerām, GoPro® un droniem.

Neliela, kvadrātveida formas lampa piešķir lielu atšķirību

Gaisma ir augstas kvalitātes pamats, kad runa ir par attēliem un video, bet līdz šim nav bijuši nelieli un elastīgi risinājumi mazām sporta kamerām, droniem utt. Tāpēc Lume Cube ar tā ļoti kompakto dizainu daudziem ir ilgi gaidīts jauns produkts.

Pirmais pasaulē

Lume Cube ir pirmais šāda veida produkts un piedāvā jaunas iespējas uzņemt attēlus un video vietās un laikā, kur tas agrāk nebija iespējams.

  • Ūdensizturigs līdz pat 30 metriem
  • Var kontrolēt no mobīlās ierīces (Bluetooth) un Lume Cube aplikācijas (pieejams priekš iOS un Android)
  • Var izmantot kā papildus zibspuldzi viedtālruņos (iebūvētā sekotāj (Slave) funkcija)
  • Savienojams ar DJI Phantom 3 un Phantom 4 (visiem modeļiem)
  • Regulējams spilgtumsstarp 0 – 1500 lm
  • 6000 Kelvin krāsas temperatūra (dienas gaisma)
  • Darbības laiks vairāk kā 30 minūtes ar pilnu jaudu
  • Lādēšanas laiks aptuveni 1 stunda
  • 60° gaismas dispersija

Cena un pieejamība

Lume Cube ir pieejams trīs krāsās: pelēks, sudraba un melns, un tam ir pieejamas dažādas komplektācijas, kā piemēram: paka pa 2, paka pa 4, dažādi komplekti priekš droniem, GoPro®, viedtālruņiem utt. Lume Cube ir pieejams no jūnija vidus pa sekojašām cenām:

Lume Cube, EUR 99.00

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region.

Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories.

We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, DxO One, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.

Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated.

At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide.

Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs