2018-08-31 09:01Preses relīze

Leģendārais Tamron 15-30mm tagad G2

null

Jaunākās paaudzes Tamron 15-30mm f/2.8 platļeņķa tālummaiņas objektīvs ar uzlabotu AF un attēla stabilizatora veiktspēju un vēl labāku attēla kvalitāti sarežģītos gaismas apstākļos ir klāt!

Laika gaitā Tamron ir izveidojis daudzus lieliskus objektīvus, bet daži no tiem patiešām izceļas uz pārējo fona to izcilo sniegumu dēļ, pat salīdzinot ar daudz dārgākiem konkurentiem. Viens no tiem ir Tamron leģendārais SP 15-30mm f / 2.8 - viens no vislabākajiem platleņķa tālummaiņas objektīviem, kas jebkad ir ražots.

Bet pat šo objektīvu var uzlabot, un tagad mums ir prieks iepazīstināt ar pēcteci - Tamron SP 15-30mm f / 2,8 Di VC USD G2.


Ātrāks un stabilāks
Tāpat kā citi Tamron G2 sērijas objektīvi, jaunais 15-30mm f / 2.8 ir aprīkots ar divu mikroprocesoru vienībām, kas nodrošina ievērojami ātrāku automātisko fokusēšanu un vēl labāku veiktspēju ar Tamron iebūvēto attēla stabilizēšanas sistēmu VC (vibrācijas kompensācija).

Ar uzlabotu VC attēlu var noturēt pietiekami ilgi, līdz pat 4,5 soļiem ilgāku slēdža ātrumu, vairāk nekā parasti vajadzētu, lai izvairīties no fotokameras vibrācijas. Ņemot vērā šī objektīva lielo diafragmas atvērumu, f / 2,8 visos fokusa attālumos, fotogrāfs var uzņemt asus attēlus sliktos apgaismojuma apstākļos bez statīva!

Ultraskaņas klusais fokusa motors (USD), kas nodrošina automātisko fokusēšanu, ir ne tikai ātrs un precīzs, bet arī ļoti kluss. Ja jūs gatavojaties fotografēt kāzu ceremonijas, tas ir objektīvs, ko izvēlēties. Vēl viena vērtīga iezīme ir īss minimālais fokuss, tikai 28 cm visā fokusa diapazonā, ko var izmantot tuvplānu uzņemšanai, vienlaikus iekļaujot apkārtni, lai padarītu attēlus vēl interesantākus.


Stingrs dizains Tamron SP 15-30mm f / 2.8 Di VC USD G2 ir ļoti labi izveidots objektīvs, kas paredzēts profesionālai lietošanai, ar izturīgu un ar laika apstākļu noturīgu korpusu, kas aizsargā vērtīgo optiku un elektroniku no iekšpuses.
Fluora pārklājums priekšpusē esošajam lēcas elementam ir papildināts ar jaunu formulu, kas ir izturīgāks pret skrāpējumiem, netīrumiem, eļļu un pirkstu nospiedumiem. Tas arī padara vieglāku objektīva kopšanu.

Optika bez kompromisiem
Bet neatkarīgi no tā, cik šis objektīvs ir izturīgs, vissvarīgākais ir tas, kā tas optiski darbojas. Un šajā ziņā Tamron profesionālā platleņķa tālummaiņa ir vēl iespaidīgāka. Uzlabotā optiskā konstrukcija sastāv no 18 elementiem, kas sakārtoti 13 grupās.

Priekšējā segmentā novietots liels stikla formas asfērisks elements, kā arī vēl divi asfēriski elementi aizmugurē tiek izmantoti, lai garantētu zemu izkropļojumu un ārkārtēju asumu visā attēlā visos diafragmas diapozonos. Trīs elementi, kas izgatavoti no LD stikla (zema dispersija), novērš hromatiskās aberācijas, kā arī veicina šī objektīva pārsteidzošo izšķirtspēju.

Visu platleņķa tālummaiņas objektīvu Ahileja papēdis ir lielais izliektais priekšējais elements, kas rada jutību pret klaiņojošu gaismu un atstarojumiem, kas nāk no avotiem attēla malās. Pateicoties tam, Tamron SP 15-30mm f / 2.8 Di VC USD G2 ir pavisam jauns pārklājums, ko sauc par AX (Anti-reflection eXpand), īpaši izstrādāts, lai mazinātu perifēro gaismas ietekmi. Kopā ar Tamron efektīvajiem un ļoti novērtētiem eBand un BBAR pārklājumiem, tas nodrošina to pašu augstu izturības līmeni pret atstarojumiem, klaiņojošu gaismu un pārpilnību visā virsmā.

Ar savu apbrīnojamo optisko veiktspēju Tamron SP 15-30mm f / 2.8 Di VC USD G2 ir patiesi lielisks objektīvs ainavu, ceļojumu un arhitektūras fotogrāfijai vai jebkam, kam nepieciešams plašs leņķis!


Tap-in saderīgs
Vēl viens svarīgs priekšrocības uzlabojums ir tas, ka jaunais G2 objektīvs ir saderīgs ar Tamron Tap-in Console - mazu papildaprīkojumu, ko var piestiprināt pie bajonetes un savienot to ar datoru, izmantojot USB kabeli. Kopā ar Tamron speciālo programmatūru jūs varat precīzi noregulēt autofokusu un veikt arī nākotnes programmaparatūras atjauninājumus.

Un kā papildinājums Tamronam ir izdevies iekļaut aizmugurējo filtra turētāju želatīna lokšņu filtram. Bet tehnisku iemeslu dēļ tas attiecas tikai uz objektīva Canon versiju.


Cena un pieejamība
Tamron 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 Nikon versija būs pieejams piegādei Septembrī, bet Canon versija Oktobrī.

Mazumtirdzniecības cenas:

Tamron 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 (Canon), € 1449,-
Tamron 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 (Nikon), € 1449,-

For more information: raimods.sauss@focusnordic.lv


Svarīgākās funkcijas

  • Ātrs, profesionāla līmeņa, platleņķa tālummaiņas objektīvs pilnam kadram
  • Izturīgs un laikapstākļu noturīgs korpuss
  • Divi mikroprocesori = uzlabota attēla stabilizācija un ātrāks AF JAUNUMS
  • Izcila optiskā kvalitāte; izcils asums un zems attēla izkropļojums visos iestatījumos
  • Jauns AX pārklājums novērš perifērās gaismas ietekmi JAUNUMS
  • Uzlabotais fluora pārklājums aizsargā lēcas elementus JAUNUMS
  • USD motors klusai un precīzai fokusēšanai
  • Minimālais fokusa attālums 28 cm
  • Saderīgs ar Tamron Tap-in Console JAUNUMS
  • Aizmugurējais želatīna lokšņu filtru turētājs (tikai Canon versijai) JAUNUMS

Specifications

Focal length: 15-30mm
Maximum Aperture:
2.8
Image Circle:
24 × 36mm (full-frame). Will also fit APS-C
Lens Mount:
Available for Canon EF and Nikon F
Focusing:
Autofocus
Image Stabilizer:
YesOptical Construction:18 elements / 13 groupsMinimum Aperture:22Minimum Focus:28 cmMaximum Magnification:0.20x (ratio 1:5) @ 30mm
Aperture blades:9
Filter Size:
No front filter mount
Length:
Canon: 145 mm. Nikon: 143 mm
Diameter:
98.4 mm (both versions)
Weight:
Canon: 1110 grams. Nikon: 1100 grams
Included Accessories: 
Lens caps

Other Features: Integrated flower-shaped lens hood.Weather sealed construction. Silent autofocus with USD motor. Rear filter holder for gelatin sheet filters (only Canon version). Compatible with Tamron Tap-in Console.

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola.

Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem.

Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika.

Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē.

Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem.

Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs