2021-07-01 10:00Preses relīze

Jauns Weebill stabilizators no Zhiyun  

Šodienas video satura veidotājiem visspēcīgākais rīks (neskaitot kameru) var būt stabilizators. Zhiyun ir viens no vadošajiem ražotājiem šajā nozarē un tas piedāvā plašu stabilizatoru klāstu. Neatkarīgi no tā vai jūs fimējat ar iphone vai RED Komodo Zhiyun var apmierināt visas lietotāja prasības.

Tagad ir pienācis laiks atjauninātai versijai vienam no Zhiyun populārākajiem stabilizatoriem Weebill 2.

 

Weebill 2 ir paredzēts profesionālām bezspoguļa un DSLR kamerām, piemēram, Sony A7III + FE 24-70mm F2.8 vai Canon 5D4 + EF 24-70mm F2.8.

 

Jaunajā stabilizatorā ir iestrādātas vairākas interesantas jaunas funkcijas, piemēram, izvelkams LCD ekrāns, uzlabota ergonomika, attēlu pārraide un spēcīgāki motori.

 

Weebill 2 ir pirmais stabilizators, kurā iestrādāts 2,88 collu izvelkams HD skārienekrāns, kas ļauj pilnībā to kontrolēt. Intuitīvais, pagriežamais un ērtais ekrāna interfeiss ļauj veikt dažādas darbības, kā, piemēram, parametru pielāgošanu un kadru uzraudzību dažos pieskārienos, nepārtraucot filmēšanas procesu. Lietotāji var arī piekļūt viedajām funkcijām, tostarp viena pieskāriena viedajai sekošanai, laika intervāla un žestu kontrolei, izmantojot skārienekrānu, neizmantojot lietotni ZY Play.

 

Ar jauno stabilizatoru Zhiyun iepazīstina ar pilnīgi jaunu Infineon mikroshēmu un modernizētu algoritmu, kas padarīs ierīci stabilāku.

Tas apvienojumā ar uzlaboto motora griezes momentu un pamata algoritmu uzlabotas stabilitātes nodrošināšanai ļauj Weebill 2 veikt sarežģītu pārtraukumu analīzi, lai precīzi noteiktu un kompensētu plašu rokas nestabilitātes diapazonu pat ekstremālos apstākļos.

 

Stabilizatoram ir klasiska viegli lietojama roktura satveršanas funkcionalitāte, kas ļauj lietotājiem bez traucējumiem pārslēgties uz zemu pakļaušanas režīmu, nepievienojot pagarinājumus un nemainot stabilizatora formu. Izcilā saķeres funkcija atvieglo filmēšanu nelielā leņķī un ir piemērota ērtai, ilgāku stundu darbībai.

 

Ar jauno stabilizatoru Zhiyun Weebill Pro + komplektā tiek iekļauts arī MasterEye vizuālais kontrolieris (VC100). Izsmalcinātā ierīce novērš nepieciešamību pēc atsevišķa monitora, attēla uztvērēja un kustības kontroliera. 

 

Turklāt Weebill TransMount Image pārraides raidītājs atbalsta augstas kvalitātes pārraidi līdz 1080p un 60 kadriem sekundē, samazina laika aizturi līdz 60 ms ar pārraides attālumu līdz 150 m.

 

 

Cenas un piegāde

Jaunais stabilizators ir pieejams četros dažādos komplektos, pirmās piegādes sāksies Jūlijā.

Ieteicamā pārdošanas cena sākas no 579,90 EUR

 

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

 

Galvenās funkcijas

  • Paredzēts profesionālām bezspoguļa un DSLR kamerām
  • 9 stundas akumulatora darbības laiks / 1,6 stundas uzlādes laiks
  • Klasiska viegli lietojama roktura satveršanas funkcionalitāte
  • Skārienekrāns
  • Uzlabota attēlu pārraide

 

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs